ce...7
Yalova devlet hastahanesi göğüs bölümünde çalışan uzman dr hanım teşhis ve tanısında şahsıma göre bir numara olup örnek davranışları sayesindede mükemmelliyatcılığını kanıtlamış her zaman hastasının yanında yer almış bir şahıs olup insan olarakta iyi bir kişiliğe sahip olduğu çevredende bilinmektedir böyle dr larımızın çoğalması temennisiyle saygılarımla
bu...c
-BULENT ALTAC (24.03.2015 ) Tek kelime ile guleryuzlu sevkatli anlayisli saygili teshisi cok kuvvetli harika bir uzman doktor beni iyilestirdi kendisine her zaman tesekkuru borc biliyorum.Saygilarimla
en...n
Once buyuk bir insan,merhamet,sabir,sevkat...zaten icinin guzelligi yuzune vumus.ben hastalarindan biriyim tedavisine gelince cok sukur hala yasyor ve ona minnet borcluyum.hastahane bas hekimi nezdine ona tesekkur ediyorum...! Enis haslaman.(eski hastasi)
en...n
er...̇
hastalığımın ilk teşhisini koyan bir doktor olarak size karşı minnettarlık duyuyorum. gerçi tedavi sürem biraz uzun sürecek ama sonucunda hasta olarak ben ve doktorum olarak siz mutluluk duyacaksınız saygılar.
he...i
düzenli ilaç tedavisi ve kontrol ile her şey yoluna girdi tşk ler hatice hanım :)
Hatice Özusan Kırgın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Özusan Kırgın, Göğüs Hastalıkları.
Hatice Özusan Kırgın adresi nerede?Hatice Özusan Kırgın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Özusan Kırgın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Özusan Kırgın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Özusan Kırgın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Özusan Kırgın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Özusan Kırgın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Özusan Kırgın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Özusan Kırgın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Kadıköy Göğüs Hastalıkları Doktorları