Katıldığım eğitimler:
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi -Maria de Ceu Salvador- Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği Mart 21-Halen devam ediyor
Bilişsel Davranışçı Terapi- Türkiye Psikiyatri Derneği Uygulayıcı Sertifikası
Oyun Terapisi-Klinik Psikoloji ve Psikoterapiler Derneği- Uygulayıcı Sertifikası
Oyun Terapisi -Oyun Terapileri Derneği ve Amerika Oyun Terapileri Derneği (APT) ile akredite
Moxo Dikkat Testi Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası Eğitimi
Kabul ve Kararlılık Terapisi(ACT)- Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği
Çocuk ve Ergenler için Kabul ve Adanmışlık Terapisi (ACT) -Şubat 22 halen devam etmekte
Triple P OLUMLU ANNE BABALIK EĞİTİMİ
Yazdığım Kitap Bölümleri:
Şema Terapi
Çocuklarda İhmal ve İstismar
Yayınlar ve Bilimsel Çalışmalar
Bilgic H, Irmak A, Ince-Tasdelen B, Oztop DB, Genetic factors in etiology of autism spectrum disorder and early onset schizophrenia: two sibling cases, Bulletin of Clinical Psychopharmacology 2014;24(Ek 1):S246-S7.
Kara, Aziz, and Hatice Polat. “Assessment of the readability of online texts related to specific learning disorder.” Medicine 9.1 (2020): 114-7.
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Uzm. Dr. Hatice Polat
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Uzm. Dr. Hatice Polat
Çocuğumun durumunu kısa sürede değerlendirerek etkin ve verimli seanslar düzenlendi. Seanslar çok faydalı oldu. Çocuğumun kendini tanımasına ve kendini birey olarak değerli görmesine vesile oldu. Teşekkür ederiz.
ay...
Değerli Hatice hocam gerek mesleki tecrübesi gerek insani yönü bakımından işinde çok iyi ...Kızımı ikinci defa götürdüğümde bile faydasını gördüm.İnsani yaklaşımı ve tecrübesi ile yolun başında olmamıza rağmen hayatıma ışık oldu kızımda fark yaratti yüreğinize saglik
z.....
Doktor Hanımla rehberlik öğretmenimiz sayesinde tanıştık. Çocuğumda Disleksi var onunla beraber dikkat dağınıklığı,sinir ve bununla birlikte ani öfkesi… Hatice Hanım’ın oğluma yaklaşımı,bizleri doğru şekilde yönlendirmesi,naifliği,çözüm odaklı olması her şeyiyle harika bir doktor. Kullandığımız ilaçlar sayesinde oğlumun dikkati arttı aynı zamanda başarısıda. Doğru teşhis,doğru tedavi sayesinde evimize gelen huzur. Kendisiyle yollarımız iyi ki kesişti doktor hanımla her şey için çok teşekkür ederiz
gö...
Ergenlik başlangıcında olan kızım için Hatice hanımdan danışmanlık aldım. Kızım çok depresif herseyin en olumsuzunu görüyordu.Kızımın sürekli mutsuz , neşesiz olması bizi üzüyordu . Hatice hanımın sakinliği ,huzur veren ses tonunun yanı sıra ; engin bilgi birikimi bizi çoğu sıkıntılarımızdan kurtardı.Biz çocuğumuza daha doğru davranmaya başlamamızın yanı sıra çocuğumda kendındeki sıkıntılarına çözüm buldu .Kayseri için büyük bir zenginlik teşekkürler Dr.Hatice Polat .
b...
Hala kendisiyle görüşüyorum. Çok fazla mide bulantım ve gece uyuyamama problemim vardı. Ben çok önyargılıydım ama bana bir arkadaş bir abla gibi oldu öyle iyi geldi. Mutlaka ayda bir görüşüyoruz. Benim tüm kişisel problemlerim bitti kendisini çok seviyorum. Başka danışanlara da tavsiye ederim. Karşısındaki insanı çok iyi anlıyor çok iyi dinliyor analiz ediyor. Ben daha bir şey söylemeden ne düşündüğümü anlıyor.
Hatice Hanım'dan çok memnun kaldık her yönü ile hem insan olarak hem hekim olarak çok yardımcı oldu beni ayrıca dinlemesi bize özel durumuzu özel şeyler belirleme de hiç acele etmeden tane tane dinlemesi çok güzeldi.Okul kaygısı nedeniyle gittik diğer sorunlara yardımcı oldu oyun terapisi ile tamamen ortadan kalktı okul kaygısı çok güzel şekilde okula gidip geldi daha çok içine kapanıktı olanlar geçti çok memnun kaldım her anlam da ne zaman sıkıntımız olsa hep konuşuyorum insan olarak hekim olarak çok memnun kaldım çok sevdiğim insan hayatıma değer kattı Allah razı olsun çocukları çok seviyor mesleğini çok seviyor ününün açılacağı mesleğinin devam edeceğine inanıyorum kızım da çok seviyor bir aile gibi olduk hep severek gidip geldi.
ş.....
Ben kesinlikle çok memnun kalmıştım.Benim çocuğum çok hırçındı arkadaşlarına zarar veriyordu görüşme sonrasında bu durumlar gitti.Okulumuzun rehberlik öğretmeni yönlendirdi çok güler yüzlü ve çok anlayışlıydı.
t.....
Kendisi çok güzel ilgiliydi.Biz ergoterapit dersi de alıyoruz orada oğlum da kelime falan kurmaya başladı normal de 10 kelime kuruyordu şimdi daha fazla kuruyor ,suya alışması yoktu şimdi daha iyi çok memnunuz.Bize gösterdiği yol güzeldi ergoterapi alması gerektiğini söyledi bunun sayesinde oğlum da otizm başlangıcı vardı o da giderek azalıyor.
p....
5 yaşındaki oğlumda son zamanlarda alta kaçırma, parmak emme, aşırı sinirlilik hali vardı. Bu yüzden tavsiye üzerine Hatice hanımı tercih ettik. Çok güler yüzlü sıcak kanlı bir insan. Seansta hiç çekinmeden herşeyi rahatça anlatabilmemizi sağlıyor (bu benim için çok önemli). Tek seansta oğlumdaki sorunları çözdü ve onun üzerine tavsiyeler verdi. Tavsiyeleri bizde çok etkili oldu. Bizi oyun terapilerine yönlerdirdi. Her hafta düzenli olarak terapilere gidiyoruz ve oğlumdaki değişimler gözle görülür şekilde. Zaten oğlumda terapi gününü iple çekiyor. Biz çok memnun kaldık..
Çocuğumda normalin dışında tekrarlayan davranışlar ve takıntılar gözlemliyorduk. Bunun için Hatice Hoca ile görüştük. Bizden ayrıntılı bilgi aldı, çocuğumuzu gözlemledi. Sonrasında bize aşamalı, kısa ve uzun vadeli önerilerde bulundu. Ve çocuğumuzun durumunu bize çok güzel açıkladı. Sonrasında da takibini yaptı. Önerilerin uygulanabilir olması ve çocuğumuza uygun olması bizim için çok önemliydi. Tavsiyelerine uyduğumuz zaman beklediğimizden çok daha kısa sürede çocuğumuzda kayda değer gelişmeler gözlemledik. Tavsiyeleri ve yakın ilgisi, için çok teşekkür ediyoruz.
Hatice Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Polat, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Hatice Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi.
Hatice Polat adresi nerede?Hatice Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi Erenköy Caddesi 1438.sokak No:30 Melikgazi /Kayserii Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hatice Polat hangi dilleri konuşuyor?Hatice Polat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Polat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hatice Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Polat hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Polat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.