ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Yas Terapisi
Psk. Hatice Şentürk
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Ön Görüşme
Şema Terapi
tü...ş
Hatice Hanıma bağlanma problemim için başvurmuştum ve evlilik korkularım çok fazlaydı, terapi sürecinde bana yaklaşımıyla düşünce tarzımı değiştirmeme oldukça yardım etti. Çok anlayışlı olduğu için yargılanmadan bir şeyleri anlatıp çözmek çok iyi geldi. Kesinlikle öneriyorum Hatice Hanımı.
Bu yolculuğa başladığımda kayıptım resmen, ilaçlar kullanıyordum ve ümidim yoktu iyileşmeye dair ama hatice hanımın tavrı, işinde uzman oluşu ve yürüdüğümüz süreç sonunda şimdi artık psikiyatristimin ve hatice hanımın eşliğinde ilaçları da bıraktım çok daha güçlü hissediyorum. Terapi almayı ve hatice hanımdan terapi almayı şiddetle tavsiye ederim!
z.....
Hatice hanımla 5 ay önce yollarım kesişti. Uzun yıllardır anksiyete ile savaş veriyorum. Terapiye başlamadan önce hayatımdan hiç keyif alamaz, hiç bir şey yapamaz hale gelmiştim. Ama artık çok daha iyiyim. Beni çok iyi anlıyor işini gerçekten hakkıyla yapan biri. İyi ki başlamışım terapiye iyi ki bulmuşum hatice hanımı.
hatice Hanım işinde çok profesyonel ve insana güven veriyor. Karşısında sorunlarımı hiç çekinmeden yargılanmayacağımı bilerek aktarabiliyorum. Sorunlarım için yaklaşımı yönlendirmeleri bana çok iyi geliyor.Şuan terapi sürecimiz devam ediyor. çok daha iyi bir noktaya geleceğimize eminim.samimi bir tavrı var Kesinlikle hiç düşünmeden gidebilirsiniz
Hatice Hanımla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bakış açısıyla kendi hayatıma doğru olan pencereden bakmamı sağlayıp farkındalıklarımı artırdı.Terapi sürecindeki ilgisi sohbeti beni çok değerli hissettirdi.Çekinmeden her şeyi danışabileceğiniz biri en sevdiğim yanlarından biri de bu oldu terapi sürecinde.
Hatice Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Şentürk, Psikoloji. Size Hatice Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Online Terapi.
Hatice Şentürk adresi nerede?Hatice Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Şentürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hatice Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Hatice Şentürk ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Şentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hatice Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.