Adnan Menderes Üniversitesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
yı...k
kendisi tam bir hiperaktif doktor :) teşhis ve tedavi açısından da bu hızını kullanıyor. kendisine teşekkür ediyorum.
T
te...r
Telefon numarası doğrulandı
Annemi şikayeti nedeniyle doktor Şule hanıma tavsiye üzerine götürdüm. Çok iyi karşıladı, anlayacağımız şekilde bilgilendirdi. İlgilendi. Çok memnunuz. Teşekkür ederim. Tedavimiz devam ediyor, inşallah annem iyileştiğinde yine düşüncelerimi yazacağım.
Hatice Şule Akın Kendir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Şule Akın Kendir, Gastroenteroloji.
Hatice Şule Akın Kendir adresi nerede?Hatice Şule Akın Kendir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Şule Akın Kendir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Şule Akın Kendir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Şule Akın Kendir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Şule Akın Kendir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Şule Akın Kendir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Şule Akın Kendir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hatice Şule Akın Kendir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar