Selahattin Eyyubi Mah. 75. Yıl Cumhuriyet Bul. No: 5/A, Yüreğir
em...
Ben gebe kalamama sebebiyle gittim çok memnun kaldım anlayışlı tavırları empati kurması tek sefer gittim şuan 2 aylık hamileyim çok şükür Allah razı olsun Hatice hanımdan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
se...p
Hatice Hanım ilgili iyi bir doktor. Benim de ilk hamileliğim ve sürekli Hatice Hanım'a(ben ona hep yanlışlıkla Emine Hanım diyorum :)) gidiyorum. Güleryüzlü ve alanında bilgili bir doktor. Ama doğum vakalarına katılmadığını sonradan öğrendim. Keşke doğumuma da Hatice Hanım girebilseydi çok mutlu olurdum.
na...l
bende hatice hanıma gidiyorun ikinci hamileligim cok memnunum herkese tavsiye ederim gercekten memnun kalırsınız cok motive edici cok iyi ilgileniyo herkes güvenle gidebilir
ye...a
Bir kaç ay önce bu doktor hanıma geldim.Bu 3. doktorumdu .Yarın yine gidicem gerekmedikçe ilaç vermemesi her şeyi acı da olsa söylemesi teşhisi doğru koyması beğendiğim özellikleridir. Rahatlıkla yakınlarıma tavsiye ediyorum..Ben menopoz şikayetiyle gittim ilaç dayıyacak zannettim ama izlemeye alalım dedi. 1 kaç aydır ilaçsız rahat regl oluyorum boşu boşuna ilaç da kullanabilirdim Şükğr gerekmedi daha öncekiler hep ilaç yazmıştı
Hatice Tuncel Sert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Tuncel Sert, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hatice Tuncel Sert adresi nerede?Hatice Tuncel Sert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selahattin Eyyubi Mah. 75. Yıl Cumhuriyet Bul. No: 5/A Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Tuncel Sert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Tuncel Sert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Tuncel Sert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Tuncel Sert bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Tuncel Sert ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Tuncel Sert hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hatice Tuncel Sert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları