Diyetisyen Randevusu
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
ba...e
Hatice hanımla 3 aydır çalışıyorum ve 16 kg verdim koruma dönemiyle devam ediyoruz. Kendisi pozitif enerjisiyle ve neşesiyle diyet yapmayı çok kolaylaştırıyor. İlgisinden ve tecrübesinden çok memnun kaldım
me...m
Uygulanabilir klasiğin dışında bir diyet için Hatice hoca değişik ve lezzetli tarifler için ve -6 için teşekkürler
li...
İnatçı ve gitmekte beni baya zorlayan kilom vardı suna Dumankaya ipekyolu şubesi ile bunu kıracağıma inandım çünkü kendilerinden eminlerde bu da beni daha motive ederek 1 aylık diyetisyen danışmanlığı aldım böylelikle Hatice hanımla diyet yolculuğumuz başladı Kendisinin gerek ilgisi gerek güzel tavsiyeleri ve asla zorlamayan güzel diyet ve detoks tarifleriyle harika bir ay geçirdim ve o inatçı kilomdan sayesinde kurtuldum çok teşekkür ediyorum iyiki tanıştık
ni...
Hatice hanımla 1 aylık diyet geçmişim oldu. 1 ayda tam 10 kilo verdim. Sağlıklı kilo verdiğim bir süreç oldu. Hatice hanıma güzel ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim..
fu...a
Kilo veremiyordum ama Hatice hanım la tanıştıktan sonra bir çok şeyi yanlış yaptığımı öğrendim onunla tanıştığım için çok şanslıyım
Hatice hanımdan 3 aylık danışmanlık aldım ve 15 kilo verdim. Kendisi çok ilgili ve çok güzel tarifler verdi. Hatta verdiği tarifleri halen de kullanıyorum. Kendisine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
Hatice Turul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Turul, Diyetisyen. Size Hatice Turul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Zayıflama Programı.
Hatice Turul adresi nerede?Hatice Turul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- iskele caddesi eski çem petrol yanı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Turul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Turul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Turul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Turul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Turul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Turul hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Turul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.