Histerosalpingografi (HSG)

Rahim Filmi

Tüp Bebek

Konum: Özel Jimer Hastanesi Diğer

Pediatri hemşiresi olarak şiddetle dr hanımı tavsiye ediyorum.Canım dr’um tecrübeniz,bilginiz,bir anne gibi bizi sarıp sarmalayışınız, tüm hamilelik sürecinde gece gündüz demeden sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap verişiniz, doğumda anındaki sevgi dolu yaklaşımınız, güzel yüzünüzden güleryüzünün hiç eksik olmaması bizi hep çok sıcak karşılamanız aradan yıllar geçsede her koşulda yine sorularımıza cevap verişiniz için ve güzel asya mızı sağlıkla kucağımıza almamızı sağladığınız için çookk çokkk teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz. Hamilelik sürecinizi, bebeğinizi ve kendinizi tecrübeli bi hekime emanet etmek istiyorsanız gözünüz kapalı hatice hanımın kollarına bırakın kendinizi.

Konum: başka bir yer Diğer

25 yaşımda hpv 16 + virüsü ile başvurdum hatice hanıma. Çok ciddi ve rahim ağzı kanserine çeviren bir virüs olduğunu okuduğumda aglayarak endişeyle koşa koşa gittim muayeneye. Öncelikle beni okadar güzel karşıladı, çok güzel moral verdi ve sakinleştirdikten sonra muayeneye aldı. Bu durum için tedavi gerekebileceğini ama once biyopsi yapılmasını söyledi. Okadar güler yüzlü ki baktığınızda bile mutluluk veriyoru insana.
Çok güzel bilgilendirdi, her detayınız açıkladı okadar güvendim ki asla başka doktor istemedim. Biyopsi sonucum çıktıgında hatice hanımın kliniğine gittim şükürler olsun tertemizdi sonucum, fakat benden çok hatice hanımın sevincini hissettim. İnşallah doğum süreçlerimi de hatice hanımla yapacağım. Aşırı bilgili, güler yüzlü, ilgili, Gerçekten güvenip, kendinizi hiç korkmadan teslim edebileceğiniz, mükemmel bir kadın, mükemmel bir doktor..

Y
Konum: Özel Jimer Hastanesi Diğer

Bursa’da görüp görebileceğiniz en harika , en tatlı doktorumuz. 3bebek kayıbımdan sonra Hatice hocamız ile kesişti yollarımız, çok şükür ki şimdi biri 2 buçuk yaşında diğeri 15 günlük 2 oğlum var. Problemli geçen hamileliklerimin Hatice hocamın detaylı açıklamaları, Bilgi birikimi, Güler yüzü ve uyguladığı tedavi süreci ile 2 hamileliğiminde harika geçmesini sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim, sizelerede tavsiye ederim

16 haftalık hamileyim hatice hanımdan cok memnunum onun o güler yüzü ilgisi yetiyor bize ve bir tane oğlumuz kadirimiz var onunla bile okadar güzel ilgili konusuyorki herkeze tavsiye ediyorum

Doktorumdan çok memnunum.Aslınsa çok tedavi sürecim olmadı ama onun samimi halleri beni hasta olmadığım konusunda ikna ettive şu an hamileyim kendisine çoook tesssekür ediyorum.Herşey kutu kutu ilaç değil ilgi,alaka ,moral en iyi tedavi şekillerinden biridir.ve HATİCE. hanım bunu çok iyi biliyor...SONSUZ TEŞEKKÜRLER:)

R

Daha önce geçirdiğim komplikasyonlu bir küretaj işlemi sonrası kendisine başvurdum.kendisiyle tanismaktan cok mutlu olduğum hastasina moral ve güven veren sevgili doktorumuza gönülden teşekkür ediyorum.

Tedavi ve koyduğu teşhisler süresince kesinlikle güvenilir bir doktor. Kafalarda soru işareti bırakmadan tüm sorularımızı yanıtlıyor ve ne derse çıkıyor. Yıllardır tanıdığım ve herkese tavsiye ettiğim bir doktordur. Başta ben ve tavsiye ettiğim herkes de çok memnun ve gönül rahatlığıyla herkese öneririm.

jimer hastanesinde 26.haftadamyken Aylin hanim ayrildi..yolumuza hatice hanimla devam etme karari aldik.bastan endiseliydik ama suanda iyiki hatice hanimla yolumuza devam etmisim diyorum.guler yuzlu icten ve cok ilgili..sayesinde cok basarili stressiz dogum yaptim..dogum sonrasi da gunde 3 kez yanima geldi..20 kez dogum yapsam 20 kez hatice hanimi tercih ederim..

Op. Dr. Hatice Uğur

Gayeciğim bebeğin ve eşinle huzur , sağlık dolu günler dilerim.. Görüşmek üzere..

Z

Alaninda iyi uzman bir doktor.Hastalarina ilgili biz hastalari olarak her zaman cok memnun kaldik Kapadokya hastanesi ve hastalari sevilen bir doktorunu kaybetti.Hatice hocam yolunuz acik olsun

Z