Diyetisyen Randevusu
Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı
Zayıflama Diyetleri
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
öz...e
cok memmunum onunla her ürünü tuketrerek zayıflıyorum onun sayasinde 16 kilo verdim iyiki var duzenli zayıfliyorum hic zorlanmadan ac kalmadan pasta boreklerle zayıflatti beni
Hatice Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Yılmaz, Diyetisyen. Size Hatice Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Randevu, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı, Diyabet Diyeti, İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü, Kilo Alma Diyetleri.
Hatice Yılmaz adresi nerede?Hatice Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşkucak Mah Çiftlik Sokak No:59 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatice Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom