ni...l
İşini iyi yapsa bile bazı kriterler vardır.örneğin hijyen gibi. Diş dolgusu kontrolü için devlet hastanesinde Hatice Yüzük'ten randevu aldım. Muayenehaneye ikişerli alıyorlardı. Benden önceki bayan kalktı ve sıra bana geldi. Bende kibarca eldivenleri değiştirebilir misiniz dedim. Ve bunun ardından yaşananlar tam bir şok etkisi yarattı.Eldivenlerini değiştirmemekte çok ısrarcıydı. Ayrıca eğer beğenmiyorsanız,güvenmiyorsanız gelmeyin demesi de cabası. Hijyen başta olmak üzere vatandaş olarak devlet hastanesinden yararlanmak en doğal hakkımız.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hn...5
İşini çok dikkate alıyor inşallah ilerde meslektaş olacağız benim için iyi bir rol model tabi ki
ve...e
Kendimi özel hastane, yada doktorumun özel kliniğinde gibi hissettim. İşine olan saygısı, titizliği, mükemmeli arayan çabası takdiri hak ediyor. Beraber çalıştığı hemşire ile tam bir işbirliği içinde. Üstelik tam bir hanfendi. İkisine de teşekkürler.
Hatice Yüzük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Yüzük, Diş Hekimi.
Hatice Yüzük adresi nerede?Hatice Yüzük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- K.Maraş İl Sağlık Müd.Ağız Ve Diş Sağlık Müd. Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Yüzük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Yüzük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Yüzük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Yüzük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Yüzük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Yüzük hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hatice Yüzük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.