Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Manuel Terapi
Doğum Sonrası Rehabilitasyonu
Omurga Sağlığı ve Ağrı Yönetimi
Hasta
Boyun düzleşmesi sorunum vardı ve bu sebeple Hava hanım ile tanıştım. İlk seanstan itibaren ağrılarımda hafifleme hissetmeye başladım ve şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Hava hanım alanında gerçekten çok iyi bir fizyoterapist ve seanslar süresince sürekli bilgilendiriyor. Ben çok faydasını gördüm. Tedavi konusunda sizlere de iyi geleceğini düşünüyorum.
Hava Hanım'dan çok memnun kaldım. Şimdiye kadar gittiğim yerlerden fayda göremedim ama kendisinin uyguladığı tedaviden fayda gördüm. Hava Hanım güzel, güler yüzlü hizmet veriyor. Allah ondan razı olsun. Belimdeki rahatsızlığımdan dolayı kendisiyle görüşme sağladım. Egzersizlerimi sürekli yaparsam faydası olup hafifliyor ama yapmazsam şikayetlerim devam ediyor. Bana verdiği hareketlerden ve yaptığı müdahalelerin faydası oldu, şikayetlerim geriledi.
Oğlumun alt ıslatması için, benim de fibromiyalji rahatsızlığım için Hava Hanım'la görüşme sağladık. Kendisinin benimle ilgilenmesinden memnunum. Kendimden ziyade çocuğuma gösterdiği hassasiyetten çok memnunum. En az 5 seans görüşme sağladık ama ara vermek zorunda kaldık, tekrar görüşme sağlayacağız. Diyet desteği de alıyorum. Seanslardan sonra sırt ağrılarımın faydasını gördüm. Oğlumun da gittiğimiz dönemde alt ıslatmasında hafifleme olmuştu ama seanslarımızı bıraktıktan ve söylediklerini uygulamadığımızdan dolayı eski haline geri geldi. Bu zamanda ilim çok önemli ama ahlak da çok önemli. Ben Hava Hanım'ın ilmini, ahlakını çok beğeniyorum.
Hava Hanım'dan çok memnunum. Kolumda sinir sıkışması meydana geldiğinden dolayı parmaklarım düzelmiyordu. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisiyle görüşme sağladım. Hava Hanım hareketleri göstererek benimle bayağı ilgilendi. Kendisi her gün arayıp egzersizlerimi aksatmadan doğru bir şekilde yapmam gerektiğini söyleyerek takibimi sağladı. Tedavilerden sonra şimdi daha iyiyim. Hava Hanım'a teşekkür ediyorum.
ö....
Gebelikten dolayı sırtımın sol tarafında ağrılarım oluyordu bu yüzden Hava Hanım'la görüşme sağladım. 3-4 seans tedavi uyguladı. Tedavilerle gayet iyi durumdayım. Kendisi hareketler uyguladı ve gösterdi. Şimdi gayet iyiyim. Hava Hanım çok tatlı, danışanlarına çok yardımcı olan bir uzman. Tedavi sürecimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldım.
s....
Fibromiyalji hastasıyım. Dizimde menisküs yırtığımdan dolayı doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sonrasında Hava Hanım'la görüşme sağladım. Kendisi ameliyata gerek kalmadan, ağrılarımı geçirdi. Çok memnun kaldığım için arkadaşlarımı da kendisine yönlendirdim. 4 seans tedavi uyguladı. Manuel terapi, egzersiz yaptı. Hava Hanım güler yüzlü birisi. Kendisi sonrasında aradı ağrımın geçip geçmediğini sorarak takibimi sağladı.
s....
Hava Hanım'la düzenli olarak grup terapisi alıyorum. Aynı zamanda sıkıntılarıma yönelik bireysel olarak da yardımcı oluyor. Boyun fıtığı şikayetimden dolayı kendisiyle görüşme sağladım. Vücudumu rahatlatmaya yönelik pilates uygulaması yapıyoruz. Bireysel olarak da düzenli bir şekilde fizik tedavi uyguluyor. İlk başladığımda boynum ayda 2-3 kere tutuluyordu ama şimdi çok şükür tutulmuyor. Hava Hanım uygulamalarında çok iyi, ilgili, sakin, kibar bir uzman.
Sırt ağrılarımdan dolayı Hava Hanım'la görüşme sağladım. 1 ay 45 gün düzenli bir şekilde gittim. Fizik tedavi uygulandıktan sonra bayağı bir düzeldi. Tedavimden olumlu sonuç aldım. Ağrılarımla ilgili çok büyük ilerleme oldu. Hava Hanım'dan memnun kaldım. Kendisini arkadaşlarıma, yakın çevreme öneririm.
er...l
Yaşadığım şiddetli bel ağrısı sonucu kendisine basvurdum. Ve uyguladığı tedavi ile kendimi çok iyi hissettim. Türkiye'deki sağlık ordusunun omuzlandığı yükü şikayet etmeden ve işini severek yapan değerli bir çalışanınız. Kendisini işine duyduğu saygı ve özveriden ötürü tebrik ediyorum.
ha...
Kendisine bel ağrısı şikayetiyle gittim oldukça memnunum çünkü sorunun tam olarak nerde ve ne olduğunu anlayacak ve tedavi edecek kadar donanımlı, ağrılarım azaldı tedavime devam ediyoruz arada kontrollere gidiyorum. Teşekkür ederim
Hava Gezici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hava Gezici, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hava Gezici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Migren Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi.
Hava Gezici adresi nerede?Hava Gezici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıeylül Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hava Gezici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hava Gezici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hava Gezici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hava Gezici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hava Gezici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hava Gezici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hava Gezici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hava Gezici hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Hava Gezici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hava Gezici hangi sigortaları kabul ediyor?Hava Gezici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.