Uzm. Dr. Havva Meltem Mutlucan

Nöroloji, Algoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Nöroloji ve Algoloji Uzmanı Uzman Doktor Havva Meltem Mutlucan, 1985 yılında Burdur’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi’nde tamamladı ve daha sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başlamıştır.2010 yılında mezun olarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. Nöroloji ihtisasını Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaparak 2015 yılında Nöroloji Uzmanı olmuştur. Ardından, mecburi hizmetini Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Dr. Mutlucan, yandal uzmanlık sınavında Türkiye ikincisi olarak İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Algoloji bölümünü kazanmıştır. 2021 yılında Algoloji uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayarak Algoloji Uzmanı unvanını almıştır.
Şu anda da Ataşehir'de kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Nöroloji ve Algoloji Uzmanı Uzm Dr Havva Meltem Mutlucan
Barbaros Mahallesi Akzambak Sokak No:3, Uphill Towers A blok İç kapı No:31, Ataşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Nöroloji Randevusu

Baş Ağrısı Tedavisi +11 daha fazla

Botoks

Epidural Steroid Enjeksiyonu

Girişimsel Ağrı Tedavisi

Nöroloji Randevusu

Barbaros Mahallesi Akzambak Sokak No:3, Uphill Towers A blok İç kapı No:31, İstanbul

Röportaj

C
Telefon numarası doğrulandı

Uzun zamandır bacak ağrısından dolayı bazi geceler uyuyamıyordum. Gün boyu süren ağrı ve uyuşma yaşam kalitemi çok düşürmüştü. Meltem hocamın uyguladığı tedavi sayesinde uyuşma ve ağrım kalmadı.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Nöroloji ve Algoloji Uzmanı Uzm Dr Hav...daha fazlava Meltem Mutlucan • Diğer daha az

Eklem ağrılarım ve boyun kilitlenmelerimi çözemeyen hiç bir tedavi meltem hanımın tedavilerinde iglesme gösterdi eli o kdr hafif ki ekleme yapılan enjeksiyon fark edilmiyor güler yüzü becerisi bilgisiyle o kdr muhteşem bir doktor ki artık her tedavim için yolum meltem hanıma

Randevu doğrulandı
• Konum: Nöroloji ve Algoloji Uzmanı Uzm Dr Hav...daha fazlava Meltem Mutlucan • Randevu daha az

Yaklaşık 2 aydır ozon tedavisi ve sırt ağrılarıma yönelik tedavi görüyorum. Yıllardır geçmeyen ağrılarımdan kurtuldum. Bağışıklığım gözle görünür bir şekilde arttı ve yaygın olan infulunce hastalığını 2 günde ayakta atlattım. Dr Havva Meltem hocamın uyguladığı tedavi sayesinde. İyi ki yollarımız kesişti ve şifa oldular

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Nöroloji ve Algoloji Uzmanı Uzm Dr Hav...daha fazlava Meltem Mutlucan • Nöroloji Randevusu daha az

Bende 3 tane boyun fıtığı vardı, tavsiye üzerine gittim ve Meltem hocanın tedavisi sayesinde ağrılarından kurtuldum.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Boynumda geçmek bilmeyen şiddetli boyun ağrısı ile Meltem hanıma başvurdum. Ağrılı bölgeye iğneli tedavi uyguladı ve bu şikayetimden kurtuldum. Çok memnun kaldım benim gibi ağrılarından kurtulmak isteyen tüm hastalara tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Öncelikle ben de bir çocuk doktoru olarak görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Annemin giderek artan diz ağrısı için yaptığım araştırmalarla ameliyat şart olana kadar ağrısını azaltıp, bu şekilde hareket edebilirliğini sağlayıp bir de egzersiz yapmasının onun için doğrusu olduğunu anladım. Ağrısını kesmek için en ehil elin de Algoloji yani ağrı yandal uzmanı olduğunu öğrendim. İlk tedavi sonrası annemde ertesi gün çok hızlı bir iyileşme olmuştu. Bugün de annemin 2. Tedavisini yapan Meltem hanıma hem iletişim becerileri, hem etik çalışmaları, hem de eğitimi ile el becerilerini bir araya getirebilme kabiliyetinden ötürü hayran kaldım. İyi ki Meltem hanım