Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Kırıkkale Özel Derm-An Deri Hastalıkları Merkezi Diğer

Kırıkkaledeki kliniğine eşim için gitmiştik. Akne izleri ve saç derisinde oluşan lezyonlar için. Çok güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor çevreme ve aileme gözüm kapalı önerebileceğim çok değerli biri kendisi tekrardan teşekkür ederim.

Ş
Konum: Kırıkkale Özel Derm-An Deri Hastalıkları Merkezi Diğer

Akne sorunum için iyiki Serap Hanım'a gitmişim. Kendisi güleryüzlü ve içten bir insan. Tedavimin bitmesine 2 ay kadar kaldı. Görenler yüzün çok güzel olmuş diyor. Kendisine çok teşekkür ederim.

T
Konum: Kırıkkale Özel Derm-An Deri Hastalıkları Merkezi Saç Tedavisi

Esimin dökülen saçlarını kısa surede yenıden çıkmasını sağlayan kalbi güzel doktorumuz iyiki varsın.

seray hocam hem doktor hem insan olarak sizi ailecek cok seviyoruz ilk kez bir doktora gonul rahatligiyla muayene oluyorum

Görevinin bilincinde güler yüzlü bir doktor. Ara sira gittiğim kırıkkale nin en iyi dermatoloji doktoru

Tesadüfen gittiğim Derman hastanesinde konusunun hakimi muhtesem bir doktorla karsilastim. Ayni zamanda inanilmaz mukemmel bir insan. İlgisi ve emeği icin tskler

Sıcakkanlı, güleryüzlü, insancıl doktorum. Teşhis ve tadavi çok iyi. 5 yıldız az bile. Örnek bir doktor olduğunu düşünüyorum.

Hasta memnuniyetini on sirada tutup en iyi sekilde hasta hekim iliskisini kuran doktor ne bir ego ne bir kapris tedavide bir numara iyki sizi tanimişim elinize emeğinize sağlık..

Ü

Vucudumda cıkan bilye büyüklüğünde cıban tedavisi yıllar sürdü ama seray hoca dan allah razı olsun 1 haftalık muayene ve tedavide sonuca ulaştırdı ve hiç bir sıkıntım kalmadı tekrar allah razı olsun

sahsımda oluşan bi hastalıgımdan dolayı derman hastanesine gittim ve cok menmun kaldım kırıkkale seray hoca gibi bir doktorun kıymetini bilmeli.