Akupunktur Randevusu
Akupunktur Tedavisi
Dolgu
PRP
el...
Daha öncesinde kişisel problemlerim için gittiğim Havvanur hanım son zamanlarda annemin vefati ile baş edemediğim için gidiyorum. Bu zor dönemde gerçekten sanki sihirli elleriyle bana el uzatıp beni bu çıkmazsan çıkardığı için kendisine nekadar teşekkür etsem az kalır.
Havvanur Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Havvanur Keleş, Akupunktur. Size Havvanur Keleş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Randevusu, PRP, Akupunktur Tedavisi, Dolgu.
Havvanur Keleş adresi nerede?Havvanur Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulugazi Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı Kaplanoğlu Sokak Günday Apt. No: 2/1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Havvanur Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Havvanur Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Havvanur Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Havvanur Keleş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Havvanur Keleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Havvanur Keleş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Havvanur Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.