Kindyroo Uluslararası Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Akademisi'nde ve Ataşehir Beyaz inci Anaokulu'nda çalışmış ve çocuk gelişimini gözlemleme şansı elde etmiştir. Çocuk Değerlendirmede Kullanılan ''Objektif Testler”, Çocuk Resimlerini Yorumlama ve Çizim Testleri, Moxo Dikkat Testi, Diyalektik Davranışçı Terapi, Çocuklarda Uyum ve Davranış bozuklukları Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Kids Skills Eğitimi (Çocuklar için Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi), Çocuk ve Ergenlerde Sistemik Aile Terapisi Eğitimi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi/ Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi/ Rasyonel Duygucu Oyun Terapisi/ Filial Terapi eğitimi, Duygu Odaklı Bireysel Terapi 1. ve 2. Düzey, Asena Yurtsever'den 1. ve 2. düzey EMDR, EMDR ile yetişkinlerde bağlanma sorunları ile çalışmak, Onur Okan Demirci'den 1. ve 2. düzey EMDR ve çocuklarda EMDR eğitimi almıştır. Halen Murat Dokur'dan Pragmatik Eksperiyental Çift ve Aile eğitimi almaya devam etmektir. Danışanlarını Dianova Beslenme, Psikoterapi ve Eğitim Merkezi'nde yüz yüze ve online şekilde görmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9, İstanbul
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kanserde Psikolojik Destek
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
se...r
Aylar önce başlayan depresyon tedavisi için terapi sürecimde birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve zaman geçtikçe her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım'a sevgilerimle.
Bana OKB teşhisi konulmuştu şans eseri Havvanur Hanım karşımda çıktı.Benim için zorlu olan bu tedavi sürecimde beni çok iyi anlaması,samimi yaklaşımı,işini severek yapıyor olmasıyla tedavimde bana çok büyük desteği oldu.Odasının verdiği sıcaklıkta kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki Havvanur Hanımı tanımışım
t.....
Havvanur Hanıma referans yoluyla ulaştım. Tekrarlayan düşüncelerim için 5 aydır hizmet alıyorum. Kendisinin pozitifliği, güler yüzlü olması, içtenliği ve samimiyetiyle biz burda bir aile olduk buraya geldiğimde ikinci evim olarak hissediyorum
5 aydır Havva hanımla beraber ilerliyoruz çok güzel yol katettim takintilarimdan kurtuldum hayatıma iyi ki girdi iyi ki tanıdım kendisini konuşurken ki ses tonu nazik oluşu çok güzel hayata başka pencerelerden bakmayı öğrendim
i̇...h
Birkaç hafta olmasına karşı , kendimle ilgili bu kadar farkındalığa varacagımı tahmin etmezdim. İletişimi, size karşı objektif katılımı yol gösterici. Havva hanım da beni en cok etkiliyen sadece sizi dinliyor oluşu değil bir mentor gibi hayatınıza çizdiğiniz yolda gerceklerle aydınlatması .
he...i
Merhaba, Uzman Psikolog Havvanur Taş ile 4 aydır emdr terapisi, bağımlılık ve dikkat eksikliği üzerine seans gerçekleştiriyoruz. Kendisine rahatlıkla danışabilirsiniz. Kendinizi farklı bir şekilde bulacağınıza eminim.Terapötik yakınlığı ve sıcaklığı mükemmeldir.
k.....
Merhaba,seanslarıma ilerleyen okb (temizlik ve titizlik)hastalığım için başladım.Havvanur hanımla tanışmam , benim için mucize gibiydi.Kime nasıl güvenirim ne yaparım derken,karşıma o çıktı.Hastalığım okadar çok ilerlemiştiki, normal hayatıma devam edemiyordum ve asla iyileşemem diyordum.Umudumu kaybetmiştim.Bu hastalığı asla atlatamıycağımı düşündüğüm anda, Havvanur hanım ellerimden sımsıkı tuttu.Onunla geçirdiğim seanslar sadece hastalığımı değil, bütün yaşantımı etkiledi.Asla iyileşemem diyordum.Ama o seanslarıyla ve yaptıklarıyla beni iyileştirdi. Beni hayata döndürdü.İlerliyen hastalığıma rağmen bu kadar kısa zamanda iyilesmem, mucizeydi.Havvanur hanım mucizeyi başardı.O içten gülüşü samimi konuşmaları ve davranışları, iyileşme sürecimi dahada ilerletti.Yabancı gibi değildi.Ailemdem biriydi sanki.Havvanur hanım işinde çok profesyonel bir, uzman emin olabilirsiniz.Keşke daha önce tanişsaydım onunla..
Havva Hanim’la birkac ay önce tanistik. Kendisiyle iletisime gectigim ilk zamanlar yoğun anksiyete ataklari yasiyordum ve daha önce yasadigim major depresyonun tekrarlamasindan korkuyordum. EMDR terapisine basladik, seanslardan sonra duygularim yogun bir sekilde aciga ciktigindan bazen agirlik hissetsem de kendisinin yonlendirmeleriyle daha hizli atlatmaya basladim. Belli bir sure gectikten sonra eski sikayetlerimin hicbiri neredeyse kalmamisti. Herkes kadar endişeleniyor, herkes kadar mutsuzluk yasiyordum. Havva Hanim bana dususlerin normal oldugunu ve tam dibe inmeden toparlanip tekrar cikmayi ogretti. Kendisine ne kadar minnettar oldugumu anlatamam. Eger aklinizda kendiniz veya cocugunuz icin terapi almak gibi bir dusunce varsa kesinlikle ertelemeden Havva Hanim’a ugrayin derim. Kendisi ve odasi da cok seker
g.....
Havvanur Hanıma majör depresyonum sebebi ile başvurdum. Daha önce başka bir psikologla çözdüğüm MMPI testimin bastırılmış travmaya işaret etmesi sebebiyle online danışmanlık ve terapi için kendisine yönlendirildim. Psikolojik danışmanlık psikoterapi sürecimizin 5. ayındayız. Yoğun ve düzensiz çalışma saatlerine sahip biri olarak dakikliği benim için çok önemli. Kendimi başladığımız zamana göre daha iyi tanıyorum ve daha iyi hissediyorum. Tam bir profesyonel.
el...f
17 yanındayım 5 aydır Havva hanımdan destek alıyorum. Onla tanıştığımdan beri daha sakin ve rahat biri oldum. Bana ailesinden biriymiş gibi davrandı samimiyeti çok güzel mesleğinin hakkını veren biri. Terapi süresi boyunca desteği ve ilgisini esirgemedi. Hayatımda olan şeyleri aşama aşama onunla paylaştım ve bu beni rahatlattı. Kendisi çok başarılı biri çok seviyoruz ailecek.
Havvanur Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Havvanur Taş, Psikoloji. Size Havvanur Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Havvanur Taş adresi nerede?Havvanur Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Havvanur Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Havvanur Taş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Havvanur Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Havvanur Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Havvanur Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Havvanur Taş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Havvanur Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Havvanur Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Havvanur Taş hangi sigortaları kabul ediyor?Havvanur Taş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu