Uzm. Psk. Havvanur Taş, Psikoloji alanında, online ve yüz yüze hizmet vermektedir. Kadir Has üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olmuş ve sonrasında İstanbul Bilgi üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans programından mezun olmuştur. Eğitim hayatı boyunca Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalı ve İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere birçok yerde staj yapma imkanı bulmuştur. Stajların yanısıra gönüllülük faaliyetlerine verdiği önem ve hassasiyetten ötürü YÖRET Vakfı- Şiddetsiz Toplum Projesi, Koronavirüs Enfeksiyonu Online Ruhsal Destek Programı (KORDEP), Bir Küçük Mucize Derneği, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Otizmli Çocuklarla Haydi Oyuna Projesi, World Human Relief derneği ile Marmaris yangın afet bölgesine psikososyal destek, Bebek ve Ruh Sağlığı Derneği gibi birçok dernek ve projede gönüllü olarak çalışmış ve bazılarında çalışmalarını sürdürmektedir.
Kindyroo Uluslararası Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Akademisi'nde ve Ataşehir Beyaz inci Anaokulu'nda çalışmış ve çocuk gelişimini gözlemleme şansı elde etmiştir. Çocuk Değerlendirmede Kullanılan ''Objektif Testler”, Çocuk Resimlerini Yorumlama ve Çizim Testleri, Moxo Dikkat Testi, Diyalektik Davranışçı Terapi, Çocuklarda Uyum ve Davranış bozuklukları Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Kids Skills Eğitimi (Çocuklar için Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi), Çocuk ve Ergenlerde Sistemik Aile Terapisi Eğitimi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi/ Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi/ Rasyonel Duygucu Oyun Terapisi/ Filial Terapi eğitimi, Duygu Odaklı Bireysel Terapi 1. ve 2. Düzey, Asena Yurtsever'den 1. ve 2. düzey EMDR, EMDR ile yetişkinlerde bağlanma sorunları ile çalışmak, Onur Okan Demirci'den 1. ve 2. düzey EMDR ve çocuklarda EMDR eğitimi almıştır. Halen Murat Dokur'dan Pragmatik Eksperiyental Çift ve Aile eğitimi almaya devam etmektir. Danışanlarını Dianova Beslenme, Psikoterapi ve Eğitim Merkezi'nde yüz yüze ve online şekilde görmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Terapi +72 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Havvanur Taş Kliniği
Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Aylar önce başlayan depresyon tedavisi için terapi sürecimde birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve zaman geçtikçe her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım'a sevgilerimle.

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Bana OKB teşhisi konulmuştu şans eseri Havvanur Hanım karşımda çıktı.Benim için zorlu olan bu tedavi sürecimde beni çok iyi anlaması,samimi yaklaşımı,işini severek yapıyor olmasıyla tedavimde bana çok büyük desteği oldu.Odasının verdiği sıcaklıkta kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki Havvanur Hanımı tanımışım

T
Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Havvanur Hanıma referans yoluyla ulaştım. Tekrarlayan düşüncelerim için 5 aydır hizmet alıyorum. Kendisinin pozitifliği, güler yüzlü olması, içtenliği ve samimiyetiyle biz burda bir aile olduk buraya geldiğimde ikinci evim olarak hissediyorum

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

5 aydır Havva hanımla beraber ilerliyoruz çok güzel yol katettim takintilarimdan kurtuldum hayatıma iyi ki girdi iyi ki tanıdım kendisini konuşurken ki ses tonu nazik oluşu çok güzel hayata başka pencerelerden bakmayı öğrendim

I
Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Birkaç hafta olmasına karşı , kendimle ilgili bu kadar farkındalığa varacagımı tahmin etmezdim. İletişimi, size karşı objektif katılımı yol gösterici. Havva hanım da beni en cok etkiliyen sadece sizi dinliyor oluşu değil bir mentor gibi hayatınıza çizdiğiniz yolda gerceklerle aydınlatması .

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Merhaba, Uzman Psikolog Havvanur Taş ile 4 aydır emdr terapisi, bağımlılık ve dikkat eksikliği üzerine seans gerçekleştiriyoruz. Kendisine rahatlıkla danışabilirsiniz. Kendinizi farklı bir şekilde bulacağınıza eminim.Terapötik yakınlığı ve sıcaklığı mükemmeldir.

K
Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Merhaba,seanslarıma ilerleyen okb (temizlik ve titizlik)hastalığım için başladım.Havvanur hanımla tanışmam , benim için mucize gibiydi.Kime nasıl güvenirim ne yaparım derken,karşıma o çıktı.Hastalığım okadar çok ilerlemiştiki, normal hayatıma devam edemiyordum ve asla iyileşemem diyordum.Umudumu kaybetmiştim.Bu hastalığı asla atlatamıycağımı düşündüğüm anda, Havvanur hanım ellerimden sımsıkı tuttu.Onunla geçirdiğim seanslar sadece hastalığımı değil, bütün yaşantımı etkiledi.Asla iyileşemem diyordum.Ama o seanslarıyla ve yaptıklarıyla beni iyileştirdi. Beni hayata döndürdü.İlerliyen hastalığıma rağmen bu kadar kısa zamanda iyilesmem, mucizeydi.Havvanur hanım mucizeyi başardı.O içten gülüşü samimi konuşmaları ve davranışları, iyileşme sürecimi dahada ilerletti.Yabancı gibi değildi.Ailemdem biriydi sanki.Havvanur hanım işinde çok profesyonel bir, uzman emin olabilirsiniz.Keşke daha önce tanişsaydım onunla..

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

Havva Hanim’la birkac ay önce tanistik. Kendisiyle iletisime gectigim ilk zamanlar yoğun anksiyete ataklari yasiyordum ve daha önce yasadigim major depresyonun tekrarlamasindan korkuyordum. EMDR terapisine basladik, seanslardan sonra duygularim yogun bir sekilde aciga ciktigindan bazen agirlik hissetsem de kendisinin yonlendirmeleriyle daha hizli atlatmaya basladim. Belli bir sure gectikten sonra eski sikayetlerimin hicbiri neredeyse kalmamisti. Herkes kadar endişeleniyor, herkes kadar mutsuzluk yasiyordum. Havva Hanim bana dususlerin normal oldugunu ve tam dibe inmeden toparlanip tekrar cikmayi ogretti. Kendisine ne kadar minnettar oldugumu anlatamam. Eger aklinizda kendiniz veya cocugunuz icin terapi almak gibi bir dusunce varsa kesinlikle ertelemeden Havva Hanim’a ugrayin derim. Kendisi ve odasi da cok seker

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Havvanur Hanıma majör depresyonum sebebi ile başvurdum. Daha önce başka bir psikologla çözdüğüm MMPI testimin bastırılmış travmaya işaret etmesi sebebiyle online danışmanlık ve terapi için kendisine yönlendirildim. Psikolojik danışmanlık psikoterapi sürecimizin 5. ayındayız. Yoğun ve düzensiz çalışma saatlerine sahip biri olarak dakikliği benim için çok önemli. Kendimi başladığımız zamana göre daha iyi tanıyorum ve daha iyi hissediyorum. Tam bir profesyonel.

Konum: Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu

17 yanındayım 5 aydır Havva hanımdan destek alıyorum. Onla tanıştığımdan beri daha sakin ve rahat biri oldum. Bana ailesinden biriymiş gibi davrandı samimiyeti çok güzel mesleğinin hakkını veren biri. Terapi süresi boyunca desteği ve ilgisini esirgemedi. Hayatımda olan şeyleri aşama aşama onunla paylaştım ve bu beni rahatlattı. Kendisi çok başarılı biri çok seviyoruz ailecek.