Nöroloji Randevusu
Karotis Ultrasonu
Nöropsikolojik Hasta Takibi
PRP
ö.....
Çok memnunuz doktorumuzdan, 2 kere beni ölümden döndürdü. Yoğun bakımdayken bana ve aileme müthiş destekti her anlamda.Çok seviyorum onu, iyi ki tanıdık.Erken doğum yaptı,gebelik zehirlenmesi dendi.Epilepsi krizi geçirmişim ama böyle bir rahatsızlığım yoktu.Hastaneye gittiğimde anlaşıldı, hastaneye yattım. 7 yıl önce oldu bu ama kontrollerim oluyor, takip ediyor herşeyi.Arar sorar iyi misin diye, bu yüzden çok memnunum. Kendisini çok seviyorum.
Babama inme geldi,beyine pıhtı attı.Sonrasında Hayal Hanım'ı önerdiler ve kendisine gittik.Babam da çok mutlu oldu.Hayal Hanım'ın dediklerini birebir uyguladı, babama yaklaşımını gördükten sonra biz de kendisine gittik.2.5 aydır geçmeyen baş ağrım vardı.Birçok çözüm önerdi, hepsini uyguladım. Kendisine ulaşmak çok mümkün ve her türlü çözüm önerisini o anda sunuyor.Babamın teşhis edilemeyen uyku apnesi vardı, onada çözüm oldu.Ailecek Hayal Hanım'dan çok memnunuz.
Doktor Hayal Hanım pandemi sürecinde gidemediğim zamanlarda dahi telefonla da hastalığımın gidiş seyrinde yardımcı oldu.Birkaç deneyimim daha oldu, çözemedikleri konuyu doktorumuz çözdü. Benim için her an arayıp ulaşabildiğim bir uzman oluşu önemli ve tedavi sürecinde sağlık sorunlarımda her an ulaşabildim.Kendi takibinde nasıl oldunuz diye döndü.Ben 20 yıllık MS hastasıyım .10 yıldır hastasıyım, beni takip ediyor.Doktorum nereye giderse oraya gidiyorum.Son pandemi sürecinde 2 defa atak geçirdim.Biri Bodrum'da oldu, yazlıkta.Oradaki doktorlarla irtibata geçip tedavimle ilgili kontakta oldu.Orada da yanlız değildim, takip etti.Bu beni onore etti, çok hoş oldu.
i̇....
Kendisi hastayla çok alakalı bir doktor, bu anlamda çok iyi.Sorunun kaynağını tespit etmekte uzman .Nokta atışı tespitleri var, tedavi yönlendirmeleri de gayet güzel.Benim uykusuzluk problemlerim, bir de ara ara şiddetli baş ağrılarım vardı.Kronikleşmeye yakın uykusuzluktu, yaşam kalitemi etkiliyordu.Hayal Hanım'ın tedavisi sayesinde gayet sağlıklı ve rahat bir şekilde uyuyorum.1 yıl oldu tedavi olalı,şimdiye kadar rahat uyuyorum.Bana tavsiye ettiği telkinleri uyguluyorum,ilaç yönlendirmeleri oluyor.Ben çok memnunum,çok iyi bir doktor.
Hayal Hanım çok iyi bir nörologtur.Benim migren botokslarımı yapar, çok da fayda sağlıyor. Son derece teşhis, tedavi ve yorumlamasından memnun kaldım.Yıllardır hastasıyım, birçok hasta yönlendirdim. Onlar da çok memnun kaldılar. Hastaya yaklaşımı, aydınlatması ve bilgisiyle benim için çok değerli bir doktor.
u.....
Gerçekten mükemmel bir doktor, hastaya yaklaşımından, ilgilenmesinden ve iletişiminden çok memnunuz.Tanı koyma şekli,teşhisi koyabilmek için istediği tahliller ile gerçekten mükemmel bir doktor.İşinde fevkalade iyi, teşhisten sonra takibi iyi.Bir sene boyunca tanı koyulamayan hastalığıma tanı koydu.Kas hastalığı, miyopati teşhisi kondu.İlaç tedavisi ve fizik tedavi oldum.İlaç tedavim devam ediyor.Eskisine göre daha iyiyim.Eskiden daha yorgundum, daha halsizdim, ağrılarım vardı.Kas ağrılarım eskisine göre gayet iyi.
öz....
Doktor Hayal Hanım’a Ataşehir Memorial Hastanesinde muayne oldum. Uykuda nefes durma problemim vardı. Son zamanlarda gördüğüm en başarılı en iyi doktorlardan. Harika bir Norolog. Sizi sakince uzun uzun dinliyor ve bir iki kelimenizle bile hemen ne olduğunu anlayabiliyor. Tecrübesi, deneyimi hiç tartışılmaz. Oldukça bilgili başarılı. Eğer iyi bir Norolog arayışında iseniz kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca oldukça nazik güler yüzlü pozitif bir doktor. Her şey için çok teşekkür ederim. Tedavim devam ediyor kendisine aralıklarla gideceğim.
Hayal Toktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayal Toktaş, Nöroloji. Size Hayal Toktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Karotis Ultrasonu, Akupunktur Tedavisi.
Hayal Toktaş adresi nerede?Hayal Toktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayal Toktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayal Toktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hayal Toktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayal Toktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hayal Toktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayal Toktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayal Toktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayal Toktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hayal Toktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayal Toktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Hayal Toktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar