Sivas
Doktor Muayenehanesi
ni...k
merhaba benim annem 3 yil once kalcasindan ameliyat oldu defalarca doktora gitti ama uygulanan tedaviler olumlu sonuc vermedi ve kesin bir teshis konulmamisti ama hayati beyin kayinvalidesi annemlere hayati beye gitmesini soyledi annem ilk muayene icin gittiginde hemen hastaligini teshis edip ameliyata almislar allah razi olsun annem suan onun sayesinde cok iyi. suan oturarak namaz bile kiliyor. cok basarilisiniz bu yorumu butun insanlarn gormesi icin yaptim tesekkur ederiz .
mu...t
hocam öncelikle tşkl ederim şükür sağlımıza kavuştuk arkadaşlar ayak bilegim iki yerden kırıldı tamam bu ayak gitti dedim ama hayati beyin sayesinde turp gibiyim çok tşkl ediyorum bütün hastalara hayati öztürk beyi öneririmallah ondan razı olsun TEKSİNİZ HOCAM
mu...ğ
merhabalar adım muhlis dağ 2011de vana giderken sivasta kardeşim kötu bir trafik kazası yaptı 4 kişi ağır yaralı halde hastaneye göturduldu vuçutlarında kötu kırıklar vardı hayati hoca almasydı çoğu protez takılacaktı hayati hoca bugune kadar görduğum en iyi ortopedi uzmanı ve mukemmel bir insan onun ankarada olmasını çok isterdım
de...ş
Sayın Hayati Bey ve ekibi beni tekrar hayata ,bağladı,bir kaza sonucu özellikle sol kolum darma dağın olmasına, sağ kolunda parmakların ağır yaralı olmasına rağmen 3 hafta gibi kısa bir sürede düzene soktu kendisine çok teşekkür ediyorum.İyi bir insan ve iyi bir doktor ..İyi ki onun gibileri var.Saygılarımı sunuyorum Deniz BEKTAŞ
Hayati Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayati Öztürk, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Hayati Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hayati Öztürk adresi nerede?Hayati Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayati Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayati Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayati Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayati Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayati Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayati Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hayati Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları