mu...e
Ben de ameliyat oldum kendisine,bence başarılı oldu,kendisini daha sonra da görmedim,kendisine saygılarımı sunarım.
me...r
1997 yılında hatalı bir ameliyat gerçekleştirdi. Halen bu hata ile yaşıyor ve sıkıntılarımı çözmeye çalışıyorum. Ameliyat sonrasında gözlerimin dengesi bozulmuş aşırı komplikasyonlar oluşmuş ve çift görme problemi yaşadım. 6 ay boyunca oyaladı ve başka bir doktor tarafından yaşadığım hatalı ameliyat giderilmeye çalışıldı. Ancak o zaman kendime aşırı güvenmiş olabilirim diyerek hatasını kabullendi. Yapılan hatanın yarattığı hasar tamamen giderilemedi bununla birlikte yaşıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hayati Tolun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayati Tolun, Göz Hastalıkları.
Hayati Tolun adresi nerede?Hayati Tolun adresini belirtmedi. Hayati Tolun yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hayati Tolun adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayati Tolun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayati Tolun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayati Tolun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayati Tolun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayati Tolun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayati Tolun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hayati Tolun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.