Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi No:18 Bağbaşı İş Merkezi Kat:2 No:8, Kırıkkale Merkez, Kırıkkale
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikodinamik Psikoterapi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
k.....
Beni bana hatırlatıp kavuşturacak ocağımı buldum.Şükrü Erbaş:“Hayatın gecesi lambasını da beraberinde getirir”demiş mahzenime lambayı yakıp içimdeki benin yansımalarının görülmesiyle hayat sayfalarımı açtık,dolu sayfaları sadeleştirmeye eksiklikleri doldurmaya beraber adım attık,duygularımı duymaya,yaşamaya,görünür hale getirmeye çalışıp dışımdaki beni içimdeki benle adım adım tanıştırıyoruz
Kemal Sayar:“Anlamsız hayat boşa yaşanmış bir hayattır”demiş sizlerde hayatınızı anlamlı resimler haline getirebilirsiniz,kendinize ulaşmanın kapısı ve aynası olacak,sizleri etkin bir şekilde dinleyecek,farkındalığınızı artırmada sizlere eşlik edecek iç hayat yolculuğunuza Haydar hocamla adım atabilirsiniz
Sözlerimi kendilerinin sözleriyle sonlandırmak isterim,
“Her şeyi gören göz,kendisini göremez”Haydar Çardakkaya
Kendimi görmediğim gözlerimi, gözlerinizde gördüğüm,içimden konuşmasını devam ettirdiğim,yanında kendim olduğum,desteğini hissettiğim,kıymetli Haydar Hocama teşekkür ediyorum
s....d
haydar hocayla terapiye başladığımızdan itibaren hayatımda çok fazla şey değişti bana çok yardımcı olduğu görüşler oldu rahatlamama ve stresimin kaygımın normalleşmesinde çok etkili oldu çok teşekkür ederim iyi ki var.
gi...m
Haydar Bey’in seans sırasında yorum yapmaması çok tuhaf gelmişti.Sadece birkaç soru soruyordu. Sonra fark ettim ki o sorular sayesinde cevaplar benim içimdeymiş. Bugün onun sayesinde daha farklı daha güzel düşünüyorum. Teşekkürler
Hayatımda kendimi kaybettiğim düşüncelerimi kontrol edemediğim bir noktadayken tanıştık haydar hocamla kırılma noktalarım kendisi sayesindedir düşüncelerimde durup kalabilmeyi öğretti evvela kendisi bana ardından bi çok şeyin aslında benimle ilgisi olmadığını fark etmemi sağladı kendisin yönlendirmeleri sayesinde artık çok daha sağlıklı düşünüp devam ediyorum hayatıma minnettarım
mr...v
1 senedir aldigim seanslarin faydasini görüyorum.
Kendini bulmak isteyorsan,cocuklugundan bugune kendinde gizli olan cevherleri bulmak istiyosan, hatalarinla yüzlesip onlari kabullenebilmek istiyorsan
haydar beye ulaşın
Almanyadan selamlar
Sonuna kadar sizi dinleyip yardımcı olmaya çalıştığını hissettirdi her aradığınizda ulaşıp yardım alabiliyor sunuz
d.....
İlk defa terapi alıyorum hiçbir işe yaramadığını düşünürken zamanla hayatımdaki etkisini görmeye başladım
Ahmet Arif’in kaleme aldığı gibi hani hayatınızda bazı dönemleriniz olur, “Mengene Dağında” gibi hissedersiniz kendinizi… “Kurşun sıksanız geçmez geceden”…
İşte böyle bir dönemimde tanıştım Haydar Hocamla. Neye nereden başlayacağımı bilemediğim bir boşlukta içimdeki terk edilmiş masum çocuğu bulduk, kucakladık, sıcacık ellerinden tutup yanımıza getirdik… Ona yaşadığını ve varolduğunu hissettirdik, duygusal anlamda kopmuş bağlarını Isparta halısı gibi ince ince işledik…
İçinizdeki ihmal edilmiş çocuğu bulmak, yaşlılığınızda Cahit Sıtkı’nın 35 Yaş şiirindeki yaşanmamışlıklara duyduğu pişmanlığı yaşamamak, hayatı anlamlı kılmak ve ilk başta ömür sermayenizi kendiniz için harcamak istiyorsanız Haydar Hocamla çalışmanızı tavsiye ederim.
Mesleki yeterliliği ve profesyonel çalışma bağlamındaki başarısı ile Kırıkkale’nin en iyi terapisti sıfatını fazlasıyla hak ediyor
r....y
Haydar beyle biz uzun bir süre terapi süreci geçirdik, 30 seans gibi bir seans sürecimiz oldu, kendisiyle çok zorlandığım ve stres altında olduğum bir dönemde yollarımız kesişti ve ilk seanstan itibaren çok anlayışla karşılandım, beni anladığını hissettim ve kurmuş olduğu cümlelerden, terimlerden, açıklamalardan da alanına çok hakim olduğunu gördüm, seans aldığım uzun süreçte çok faydasını ve desteğini gördüm, çok anlayışlı bir uzman, seansların değişmesi gerektiği zamanlarda bile öncesinde iletişim halinde olabildik.
n....y
Ben bir dönem kızımın ergenlik dönemi üzerine kendisinden destek almıştım, çok memnun kaldım, seanslarımız çok verimli geçmişti, kendisi de bu süreçte çok sakin yaklaştı ve bizi her konuda doğru yönlendirdi,bizim için gayet güzel bir süreçti.
Haydar Çardakkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haydar Çardakkaya, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Haydar Çardakkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ergen Terapisi, Yetişkin Terapisi, Psikolojik Sağlamlık Programı, Aile Rehberliği.
Haydar Çardakkaya adresi nerede?Haydar Çardakkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi No:18 Bağbaşı İş Merkezi Kat:2 No:8 Kırıkkale
- Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı YDA Center A2 Blok No:153 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haydar Çardakkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haydar Çardakkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haydar Çardakkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haydar Çardakkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Haydar Çardakkaya hangi dilleri konuşuyor?Haydar Çardakkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haydar Çardakkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haydar Çardakkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haydar Çardakkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haydar Çardakkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Haydar Çardakkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Haydar Çardakkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Haydar Çardakkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kırıkkale Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kırıkkale Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Kırıkkale Davranış Bozuklukları
Kırıkkale Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kırıkkale İnternet Bağımlılığı
Kırıkkale Aile İçi İletişim Sorunları
Kırıkkale Kişilik Bozuklukları
Kırıkkale Alt Islatma (Enürezis)