Genel Cerrahi Randevusu

Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

2 senelik geçmişiyle bir hemoroid problemim mevcuttu. Yaklaşık 1 sene önce farklı bir doktor ameliyat önermişti ama dikkatli yaşayarak ameliyattan kaçmaya çalışsam da kaçacak bir yerin kalmadığı noktaya ulaştığım anda Haydar Bey ile tanıştık. Ben tuvaletimi rahat yapsam da, tuvalet sonrasında 1 saat boyunca şişlik ve akıntı ve hastalığın son 1 ayında sık aralıklarla kanama, son 1 haftada ise sürekli kanamam vardı. Artık müdahale edilme gerekliliği şart olmuştu. Haydar hocaya muayene olduktan 3 gün sonraya ameliyat randevusu oluşturduk ve söylenen gün ve saatte ameliyat oldum. 1 gece hastanede yattım ve sonrasında eve geçiş yaptım. İlk 10 gün sıkıntılı geçti ama şu an 25. günümdeyim ve tuvalet düzenim yüksek seviyede oturdu. Şu an herhangi önemli bir şikayetim yok. Benzer şikayetleri yaşayan varsa, beklemenin manası yok, tedavi süreci daha da zorlaşıyor. Hayday hocayı da tavsiye ederim.

Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Doç.dr haydar celasin beye anal fistül ameliyatı oldum şuan hala hastanesinde yatıyorum pazar olmasına rağmen gelip kontrol ediyor müthiş deneyim operasyon öncesi detaylı inceliyor tek tek bilgi veriyor operasyona girmeden bi şekilde sakinleştiriyor sizi konuşmaları ile sonrasında günlük yanınıza geliyor mesai kavramıda yok gece 10 pazar sabah 8 sizi iyi etmek için bir doktorun gösterebileceği tüm çabayı gösteriyor odak noktası sizin iyileşmeniz…işine aşık hastalarına değer veriyor…allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin

Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Doç,Dr,Haydar Celasi beye anal fistür ve basur ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası tek tek anlatması ilgilenmesi bana güven verdi ilgi ve alakası için çok çok teşekkür ederim...varsa böyle sıkıntısı olan tavsiye ederim ben kurtuldum Allah razı olsun hocamız dan

Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

1 ay önce Annemin safra kesesi Dün kardeşimin apandist ameliyatı Haydar Hocam tarafından yapıldı her ikiside 1 günde normal hayata döndüler
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun.

L
Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Diğer

Eşimin kasık fıtığı ameliyatını başarıyla yapan,bir günde hastasını normal hayata döndüren Doç.Dr.Genel Cerrah Sayın Haydar CELASİN’e yürekten teşekkürlerimizi sunarız.Kendisi çok saygın,bilgi donanımlı,hastasıyla iyi iletişim kuran bir hoca.
Leyla-Başer GİRAY

Konum: Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

15 gün önce Mide reflü ve beraberinde göbekte fıtık ameliyatını aynı anda oldum. Narkoz altında yaklaşık 4 saatlik bir operasyon oldu. Çok memnunum. Çok ilgili, çok bilgili ve nazik bir doktor. İstanbul'da yaşadığım halde tavsiye üzerine Ankara'ya Haydar hocaya gittim. İyi ki gitmişim.

Y

ÇOK KALİTELİ VE İYİ BİR DOKTOR.TANIDIĞIM KİM VARSA DÜŞÜNMEDEN REFERANS OLABİLECEĞİM TAVSİYE EDEBİLCEĞİM TEK DOKTOR.