Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ankara
Doktor Muayenehanesi
ze...n
Uzun süredir devam eden bir ağrım vardı daha önce 2 hekime daha gittim ağrımın kas spazmı olduğunu söylediler ayakta çalışıyorum Haydar Beye bir çözüm için gittim. skolyozum olduğunu ve skolyoz ile ilgili neler yapmam gerektiğini anlattı muayine sonunda ise başka bir görüntü açtı ekrandan skolyozun yokmuş aslında başlangıçtaki görüntü beni yanılttı dedi ve ağrı kesici yazıp gönderdi muayinenin %70i olmayan skolyozumun tedavisini konuşmakla geçti
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Haydar Möhür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haydar Möhür, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Haydar Möhür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Haydar Möhür adresi nerede?Haydar Möhür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haydar Möhür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haydar Möhür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haydar Möhür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haydar Möhür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haydar Möhür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haydar Möhür hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Haydar Möhür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları