Cumhuriyet mahallesi Çiğdem Deniz Sokak No :7 Tekin Plaza Kat :2 D:6 Süleymanpaşa, Süleymanpaşa, Tekirdağ
Cumhuriyet mahallesi Çiğdem Deniz Sokak No :7 Tekin Plaza Kat :2 D:6 Süleymanpaşa, Tekirdağ
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi
Ben Psk Hayri Asamaz, lisans programımı Sofya Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamladım, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde 2. lisans programıma devam etmekteyim. Aleksandrovska University Hospital’da yatan ve ayakta hasta vizitelerinde stajyer olarak bulundum. Klinik alanda deneyim kazanabilmek adına, çeşitli kurumsal ve özel iş yerlerinde stajyer psikolog olarak çalışma fırsatı elde ettim. Bu tecrübelerim sayesinde çeşitli danışan profilleri görme şansına erişip birbirinden farklı vaka formülasyonları hakkında değerli bilgilere sahip oldum. Lisans eğitimim süresince alanda deneyim sahibi olabilmek ve insan ilişkilerini geliştirebilmek adına çeşitli vakıf ve STK’ larda gönüllü olarak görev aldım. Lisansım sürecinde, alandaki pek çok etkinlik ve seminere katıldım. Farklı öğrenci topluluklarında atölyeler, konferans ve seminerlerin organizasyonunda proje geliştirme, ekip üyesi ve organizatör olarak görevler aldım. Lisans eğitimim sonrasında 1 yıl boyunca Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Rehberlik Danışma Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttüm. 2020 – 2022 yılları arasında Türk Kızılay bünyesinde Toplum Merkezi sorumlusu olarak görev aldım. Son olarak Tekirdağ Süleymanpaşa’da Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi’ ni açmış olup kendi iş yerimde hizmet vermekteyim.
Amacım; etik değerlere bağlı kalarak, danışana faydalı olma arzusuyla ruh sağlığı alanında siz danışanlarımla birlikte çalışmalarıma devam etmek.
Aldığım Eğitimler;
- IFRC – Risk Yönetimi
- IFRC – Temel Koruma Atölyesi
- IFRC – Çocuk Koruma Atölyesi
b....
Hayri Bey alanında çok yetkili ve deneyimli bir psikolog. Seansın başından sonuna kadar, yargılanmadan dinlendiğimi hissediyorum. kaygılarımı ve endişelerimi azaltmamda çok yardımcı oldu. tereddüt etmeden psikolojik destek alabilirsiniz.
Çok ilgili. Alanında tam bir profesyonel. Asla randevularımda 1 dakika bile gecikme olmadı. Devam ettiğim süreç boyunca her çıktığımda kendimi çok daha iyi ve istekli hissederek ayrıldım kliniğinden.
ze...p
Panik atak ve ofke kontrolu icin girdiğim arayista Hayri hoca gibi bir uzmana ulasma imkani bulduğum için gerçekten çok sansli hissediyorum kendimi. Seans sırasında interaktif bir sekilde gorusme yapmasi, tum samimiyetiyle dinlendigini hissettirmesi, vurucu sorular sorarak farkinda olmadigim farkli problemlerimi de tespit edip ortaya cikarip, onlarin da uzerine gidecek sorular sorup yonlendirmesi cok etkili oluyor. Yargilanmadan, beni ben gibi anlayan biriyle sorunlarimi konusmak, farkli bakış acisini yakalamak cok guzel. Her seansta kendime daha fazlasini kattigimi hissediyorum.
b....b
Çok tecrübeli bir hoca. Güzel olanları görmemize yardımcı oluyor
v....e
Hayri bey karşılaştığım en iyi psikologlardan diyebilirim en azından benim gittiğim.
Kaygı, panik atak sorunlarım vardı bunun üzerine kendisiyle çalıştık ve çok kısa bir sürede mükemmel bir sonuç elde ettik yaklaşık 3 seans gibi bir sürede hemde.
Şimdi ilişki terapisi adı altında çalışmaya başladık inanın ruhuma ve bedenime iyi gelecek öyle nokta atışlar yapıyor ki bir insan konuşmalarıyla böyle nasıl iyileştirebilir kendinizi çözmenizi sağlayabilir diye düşündürüyor. Kendisi hakkında yazacağım tonlarca şey var ama kendinizin gidip deneyimlenenizi isterim. Tanıdık tanımadık her arkadaşımı kendisine tavsiye ediyor ve yönlendiriyorum. Hayri bey'i tanımayan hayatında çok şey kaybediyordur.
bi...
Güleryüzlü ve ilgili bir psikolog. Sizi anladığını hissettiriyor, doğru anda doğru sorular soruyor. Bir psikoloğa gittiğinizde en ihtiyaç duyduğunuz şey rahatlık. O rahatlığı ve konforu bulabiliyorsunuz, bu da sorunları anlatmanızda çok yardımcı oluyor.
Uzun araştırmalar sonucunda Hayri beyde karar vermiştim, herkese tavsiye ederim.
eb...n
Merhaba, Hayri Bey bana kaygı bozukluğu yaşadığım süreç içerisinde çok yardımcı oldu. Bunu aşabilmemin kendi elimde olduğu ve anda kalabilmemin önemi üzerinde durdu. Kendisine minnettarım.
er...t
Hayri Bey' in danışana yaklaşımı ve süreci yönetme şekli beni rahat hissettirdi. Terapiden olumlu kazanımlarım oldu. Çok teşekkür ederim.
Hayri Bey çok zor bir dönemimde yanımda oldu ve normalde psikologlar kitaba uygun davranırlar özellikle nispeten kariyerinin başında olanlar lakin Hayri Bey kişiye özel yaklaştı en büyük farkıydı ve bu süreçten çıkmamda yardımcı oldu. 6 ay kendisiyle görüşme sağladık. Seanslarımızdan sonra anksiyetem azaldı, olaylara çok daha pozitif yaklaşmaya başladım. Benim önemli olduğumu yaşamımda öncelikli olarak bunu gösterdi. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
i̇....
Hayri Bey'e tavsiye üzerine görüşme sağladım. 4-5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldık ve yönlendirmelerinden memnun kaldım. Panik atağım vardı artık olmamaya başladı, bana iyi geldi. Hayri Bey uzman olarak yönlendirmeleri, konuşması, anlatımı iyiydi.
Hayri Asamaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayri Asamaz, Psikoloji. Size Hayri Asamaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Hayri Asamaz adresi nerede?Hayri Asamaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi Çiğdem Deniz Sokak No :7 Tekin Plaza Kat :2 D:6 Süleymanpaşa Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayri Asamaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hayri Asamaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hayri Asamaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayri Asamaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hayri Asamaz hangi dilleri konuşuyor?Hayri Asamaz ile İngilizce, Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Hayri Asamaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayri Asamaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hayri Asamaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Hayri Asamaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayri Asamaz hangi sigortaları kabul ediyor?Hayri Asamaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları