Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi
Cumhuriyet mahallesi Çiğdem Deniz Sokak No :7 Tekin Plaza Kat :2 D:6 Süleymanpaşa, Süleymanpaşa, Tekirdağ

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +66 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Cumhuriyet mahallesi Çiğdem Deniz Sokak No :7 Tekin Plaza Kat :2 D:6 Süleymanpaşa, Tekirdağ

Merhabalar,
Ben Psk Hayri Asamaz, lisans programımı Sofya Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamladım, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde 2. lisans programıma devam etmekteyim. Aleksandrovska University Hospital’da yatan ve ayakta hasta vizitelerinde stajyer olarak bulundum. Klinik alanda deneyim kazanabilmek adına, çeşitli kurumsal ve özel iş yerlerinde stajyer psikolog olarak çalışma fırsatı elde ettim. Bu tecrübelerim sayesinde çeşitli danışan profilleri görme şansına erişip birbirinden farklı vaka formülasyonları hakkında değerli bilgilere sahip oldum. Lisans eğitimim süresince alanda deneyim sahibi olabilmek ve insan ilişkilerini geliştirebilmek adına çeşitli vakıf ve STK’ larda gönüllü olarak görev aldım. Lisansım sürecinde, alandaki pek çok etkinlik ve seminere katıldım. Farklı öğrenci topluluklarında atölyeler, konferans ve seminerlerin organizasyonunda proje geliştirme, ekip üyesi ve organizatör olarak görevler aldım. Lisans eğitimim sonrasında 1 yıl boyunca Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Rehberlik Danışma Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttüm. 2020 – 2022 yılları arasında Türk Kızılay bünyesinde Toplum Merkezi sorumlusu olarak görev aldım. Son olarak Tekirdağ Süleymanpaşa’da Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi’ ni açmış olup kendi iş yerimde hizmet vermekteyim.
Amacım; etik değerlere bağlı kalarak, danışana faydalı olma arzusuyla ruh sağlığı alanında siz danışanlarımla birlikte çalışmalarıma devam etmek.

Aldığım Eğitimler;
- IFRC – Temel Koruma Atölyesi
- IFRC – Çocuk Koruma Atölyesi

Röportaj

Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Hayri Bey alanında çok yetkili ve deneyimli bir psikolog. Seansın başından sonuna kadar, yargılanmadan dinlendiğimi hissediyorum. kaygılarımı ve endişelerimi azaltmamda çok yardımcı oldu. tereddüt etmeden psikolojik destek alabilirsiniz.

Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Çok ilgili. Alanında tam bir profesyonel. Asla randevularımda 1 dakika bile gecikme olmadı. Devam ettiğim süreç boyunca her çıktığımda kendimi çok daha iyi ve istekli hissederek ayrıldım kliniğinden.

Z
Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Panik atak ve ofke kontrolu icin girdiğim arayista Hayri hoca gibi bir uzmana ulasma imkani bulduğum için gerçekten çok sansli hissediyorum kendimi. Seans sırasında interaktif bir sekilde gorusme yapmasi, tum samimiyetiyle dinlendigini hissettirmesi, vurucu sorular sorarak farkinda olmadigim farkli problemlerimi de tespit edip ortaya cikarip, onlarin da uzerine gidecek sorular sorup yonlendirmesi cok etkili oluyor. Yargilanmadan, beni ben gibi anlayan biriyle sorunlarimi konusmak, farkli bakış acisini yakalamak cok guzel. Her seansta kendime daha fazlasini kattigimi hissediyorum.

Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Çok tecrübeli bir hoca. Güzel olanları görmemize yardımcı oluyor

V
Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi İlişki Terapisi

Hayri bey karşılaştığım en iyi psikologlardan diyebilirim en azından benim gittiğim.
Kaygı, panik atak sorunlarım vardı bunun üzerine kendisiyle çalıştık ve çok kısa bir sürede mükemmel bir sonuç elde ettik yaklaşık 3 seans gibi bir sürede hemde.
Şimdi ilişki terapisi adı altında çalışmaya başladık inanın ruhuma ve bedenime iyi gelecek öyle nokta atışlar yapıyor ki bir insan konuşmalarıyla böyle nasıl iyileştirebilir kendinizi çözmenizi sağlayabilir diye düşündürüyor. Kendisi hakkında yazacağım tonlarca şey var ama kendinizin gidip deneyimlenenizi isterim. Tanıdık tanımadık her arkadaşımı kendisine tavsiye ediyor ve yönlendiriyorum. Hayri bey'i tanımayan hayatında çok şey kaybediyordur.

Konum: Psk. Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Güleryüzlü ve ilgili bir psikolog. Sizi anladığını hissettiriyor, doğru anda doğru sorular soruyor. Bir psikoloğa gittiğinizde en ihtiyaç duyduğunuz şey rahatlık. O rahatlığı ve konforu bulabiliyorsunuz, bu da sorunları anlatmanızda çok yardımcı oluyor.
Uzun araştırmalar sonucunda Hayri beyde karar vermiştim, herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merhaba, Hayri Bey bana kaygı bozukluğu yaşadığım süreç içerisinde çok yardımcı oldu. Bunu aşabilmemin kendi elimde olduğu ve anda kalabilmemin önemi üzerinde durdu. Kendisine minnettarım.

Konum: Online Danışmanlık Aile Terapisi

Hayri Bey' in danışana yaklaşımı ve süreci yönetme şekli beni rahat hissettirdi. Terapiden olumlu kazanımlarım oldu. Çok teşekkür ederim.

Hayri Bey çok zor bir dönemimde yanımda oldu ve normalde psikologlar kitaba uygun davranırlar özellikle nispeten kariyerinin başında olanlar lakin Hayri Bey kişiye özel yaklaştı en büyük farkıydı ve bu süreçten çıkmamda yardımcı oldu. 6 ay kendisiyle görüşme sağladık. Seanslarımızdan sonra anksiyetem azaldı, olaylara çok daha pozitif yaklaşmaya başladım. Benim önemli olduğumu yaşamımda öncelikli olarak bunu gösterdi. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.

I

Hayri Bey'e tavsiye üzerine görüşme sağladım. 4-5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldık ve yönlendirmelerinden memnun kaldım. Panik atağım vardı artık olmamaya başladı, bana iyi geldi. Hayri Bey uzman olarak yönlendirmeleri, konuşması, anlatımı iyiydi.