Hayriye Emel Yücesoy Muayenehanesi
İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Hayriye Emel Yücesoy Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Yaşadığım en kötü muayeneydi. Odadan çıktığımda hickirarak agladim. Doktor odasinda yalniz degildi. Saat 11.30 civariydi. O kadar bile olmaya bilir. Sikayetimi anlattim. Yaninda bi arkadasi vardi yarim yamalak dinledi. Sikayetim uzerine 'leş gibi kokuyor mu 'diye sordu. Duzelttim kotu bir koku var diye. Ayni cumleyi tekrarladi. Sonra acelem var cabuk cabuk icerde soyun dedi. Ben morel bozukluguyla odaya girdim. Soyunurken cat diye daldi yaninda asistani ve arkadasiyla. Mahremiyete zerre saygisi yoktu. Hepten gerildim. Acele et soylemlerinden oturu. Neymis yemege gidecekmis. Masaya otur dedi bedenim kaskati oldu o muameleden sonra uca zar zor oturdum. Sonrada demesinde ben sana kendimi anlatamiyor muyum duzgun otur ,diye. Icimden nasil aglamak geldi anlatamam kendimi odadan cikana kadar zor tuttum. Hungur hungur agladim cikista. Nisanlim ile yetkili kisinin yanina gidip durumu izah ettik. Sanki cok umursadi ya. Kimi kime sikayet ediyorsun. Sikayet dilekcemizi yazip biraktik. Ama aylar gecmis olsa da o travmayi uzerimden atamadim. 24 yasindayim. Bir kez bile boyle muamele gormemistim hayatimda. Hala kendimi toplamis degilim buraya yazamadiklarim da cabası.Buraya yazmaya karar verdim cunku o gunden beri hic bir doktora gidemedim konu ne olursa olsun. Artik doktor yorumlarina bakmadan da randevu alacagimi sanmam. Bu doktora gidilmemesini siddetle tavsiye ediyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet