Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi - Tıp Eğitimi
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Doçent
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi – Profesör
İlgi Alanları
Onkolojik cerrahi
İleri laparoskopik cerrahi (Laparoskopik obezite cerrahisi, Laparoskopik fıtık cerrahisi, Laparoskopik refü ve hiatal herni cerrahisi, Laparoskopik dalak cerrahisi, Laparoskopik kalın barsak cerrahisi)
Safra kesesi ve safra yolları hastalıkları cerrahisi
Tiroid cerrahisi
Meme kanseri cerrahisi
Perianal bölge cerrahisi
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak
Medical Park İzmir Hastanesi
ca...a
Hayrullah Beyi oglumun sayesinde tanıdım .Oglumun yıllarca süren bizim mide problemlerinden kaynaklandıgı sandıgımız sancısının esas sebebi safra kesesi problemi oldugunu duyunca yolumuz hayrullah hocayla kesişti ilk muayenesinde ogluma o kadar güzel ,hastayla öyle samimi konuşması ameliyattan hatta hastaneden korkan oglum biranda ameliyata hazır oldugunu söyledi ve 02.07.2019 operasyonu yapıldı ve dediği gibide çok iyi bir ameliyat devresini atlattı iyikide tanımışık ki oglum ellerinden şifa buldu iyiki varsın hocam güler yüzün samimi tutumun için çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var.
canan gökkaya
Hayrullah Derici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayrullah Derici, Genel Cerrahi. Size Hayrullah Derici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hayrullah Derici adresi nerede?Hayrullah Derici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayrullah Derici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayrullah Derici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hayrullah Derici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayrullah Derici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hayrullah Derici hangi dilleri konuşuyor?Hayrullah Derici ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hayrullah Derici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayrullah Derici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayrullah Derici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayrullah Derici hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hayrullah Derici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar