Cihan Tıp Merkezi
Çamçeşme Mah Marmara Cad Kültür Sok No 2 Kaynarca, Pendik, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K
Konum: Cihan Tıp Merkezi

Bebegimiz doğduğu günden itibaren üç defa gittik.Ucunden de memnun ayrıldık. Cunku bunlar rutin takiplerdi.bebgimizin aylik gelişimi vs. Fakat bebegimiz sekiz aylık olduğunda üst solunum yolundan tikaninca akciğerde baktırmak için yine deniz hanıma gittik.muayene sonrasında hava tedavisi uygun görüldü.kanda enfeksiyon var diye antibiyotik verildi.nezle diye alerji ilacı verildi. Iki ayrı hava ilacı verildi ve eve geldik.biraz arastirdigimda.elimizdeki tahlilde nefrksiyom değerimizi normal referans değerlere uygun olduğunu gördüm.fakat altta el yazısı ile enfeksiyon var yazıyordu.onu da geçtim. Oğlumuzun iki kez soğuk havale geçirdiğini epileptik atak olduğu için bunu tetikleyen bir ilaç kullanamadığı izi beyan etmeme rağmen.nezle için verdiği ilacın reçetesi i okuduğumda atak tetiklediği ve epilepsi olan çocuklarda keisnlikle kullanılmaması gerektiği yazıyordu.havayida günde dört defa önerdi.oll gün uyguladım. Fakat ilaçların hiçbirini kullanmadim.suan hastalığımızin altıncı günündeyiz.ve antibiyotigi kullanmadan yavas yavas atlatiyoruz.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet