Prof. Dr. Hayyam Kıratlı

Cinnah Cad. Ahenk Sokak 4/4, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Hayyam Kiratli Muayenehanesi Diğer

Merhaba!.arkadaşlar benim 3.5 yaşındaki kızımın sol gözünde ( d ) kategorisinde retinaplastom tümör tespit edildi tavsiye üzerine hayyam hocamızla görüştük en uygun tedaviyi bizim için belirleyip tedavimize Hacettepe üniversitesinde başladı ve 3 ay gibi kısa bir sürede mükemmel sonuçlar aldık tedavimiz devam ediyor hocamız alanında en iyisi Kesinlikle karamsarlığa kapılmayın öncelikle hocamıza ve hacettepe Çocuk onkoloji doklarımıza teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hocam

Mrb lar arkadaşlar benim 6 yasinda çocuğumun mr da sol gözünde rms çeşidi bi tümör tespit edildi ben günlerce ağladım sizladim yani korkudan uyku uyuyamaz olduk bize hayyam kıratlı hocamız tavsiye edildi ve gittik muayene etti hocamız ameliyat dedi ve oldu çocuğum çok başarılı geçti hayyam hocamız gerçekten çok değerli bir kişiliğe sahip o yüzden hayyam hoca tümör çeşitlerinde bir numara herkese tavsiye ediyorum Rabbim onu ailesine ve hastalarına bağışlasın inşallah Rabbim hastalariniza da şifa versin inşallah...

Bu yazımı okuyacak kişilere bir faydam olacaksa ne mutlu bana.
Hayyam Kıratlı hocam alanında en büyük doktorlardan biri. Göz tümörleri konusunda en iyisi ve son söylenecek sözü de o söyler.
Benim gözümün arkasında tümör çıkmıştı bir üniversite hastanesi MR sonuçlarıma bakarak malign tümör teşhisi koymuştu yani kötü huylu tümör. Bende iyice araştırdım ve tümörleri en iyi bilen doktorun Hayyam Hoca olduğunu öğrendim. İzmir'deki özel bir hastanedeki doktor beni Hayyam Hocaya yönlendirdi ve doğru Ankara Hacettepe Üniversitesi'ne gittim. Orada gözümün arkasındaki tümör tamamen alındı ve biyopsi yapıldı. Biyopsi sonucum temiz çıktı ve kanser falan olmadığımı öğrendim. Gözümün arkasındaki tümörün kaynağı da enfeksiyonel bir durummuş. Şuan gözüm iyice düzeldi ve kendimi daha iyi hissediyorum.
Teşekkürler Hayyam KIRATLI

Hayyam Hocamız, alanında dünyanin en iyi doktorlarindan birisidir. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle (PS) oluşan görme kaybı için 4 yil ara ile önce sol gözden, iki ay önce de sağ gözden optik sinir fenestrasyonu ameliyatini başarıyla yaptı. Bize bu zorlu süreçlerde hekimlik bilgi ve tecrübesi ile hep moral ve cesaret vermiştir. Bize yaklaşımlarından ötürü kendisine sonsuz minnettarız. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin.

Hayyam bey bizim için Türkiye'nin bir numaralı doktoru 1.5 yaşındaydı retinablastom olduğunu öğrendiğimizde şuan 8 yaşında herşey yolunda allahima binlerce şükürler olsun.iyiki varsınız Hayyam hocam

Hayyam hoca adam gibi adam doktotlukta bir numara diyarabkirdaki doktorlar kardesimin gozunde kanser var dediler bazi disardan kisiler bizi hayyam hocayi onerdiler onun yani gittigimiz zaman meyerse gozunde hicbirsey yokmus sizide tavsiye ediyorum

Hayyam hocoma sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum esim sol gozunde tumor var gozu alcaz dediler hayyam hocayi bulduk ve gozu almadan tedavi edicek ona ne kadar tesekkur etsek azdir iyiki varsiniz hocam

bizimde 7 aylık çocuğumuzun sol gözünde tümör var diyerek bizi gazi antep tıp fakültesinden ankara hacettepe tıp fakültesine sevk ettiler orda ön muayene olduk ve sonrasında 08.11,2016.ya gün verdiler çocuğu uyutarak muayene edecekler şimdiden hocamıza teşekkürlerimi sunarım

Hayyam bey dalının en iyisi . Kızım 10 aylikken retinablastom tanısı kondu.gözü alınacak dediler . Çok şükür görmeye bile başladı sıkı takip altindayiz.Burada ki yorumlar bize yol göstermişti umarım bizde baskalarina ışık oluruz..Hayyam hocam iyi ki varsınız iyi ki..

Hocamizi 2006 dan berli taniyoruz kizimin sol gozunde colts rahatsizligi var.kontroller devam ediyor.Fazla lafa gerek yok. Adam gibi adam doktorluguna diyecek kelime bile yok allah ailesine bagislasin sivasdan selamlar.

Profili düzenle veya yönet