i.....
Ağrı şikayetiyle gittim, sebebinin dişlerimi sıkıyor olabileceğimi söyledi ve sunduğu çözüm ''istersen dişini çekebilirim'' şeklindeydi. Sık aralıkla ve yayılan bir ağrı olması beni endişelendirdi ve sebebini öğrenmek, ilerlemesini engellemek istedim. Biraz daha empati ve gerçekçi bir çözüm beklerdim
ö....o
Bu gün itibari ile 20 lik dişimi çektirdiğim hoca. Biraz zor geçti ama hocanın ve diğer hekimin insana güven veren bir tarafı var tedavi sonrası gerekli şeyleri anlattı karşılaşabileceğiniz durumlar hakkında bilgi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum ve diğer hastaların gönül rahatlığı ile gitmesini tavsiye ediyorum.
il...a
Hastayla ikili diyaloğu gerçekten süper.Daha önce gittiğim başka bir dış doktoru dişimin çekileceğini söylemişti Hazal hanım kanal tedavisini uyguladıktan sonra dolgu yaparak dişimi kurtardı.Gerçekten eli çok hafif ve işini çok güzel yapan doktor.
Hazal Çimender Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hazal Çimender Aydoğan, Diş Hekimi.
Hazal Çimender Aydoğan adresi nerede?Hazal Çimender Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hazal Çimender Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hazal Çimender Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hazal Çimender Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hazal Çimender Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hazal Çimender Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hazal Çimender Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hazal Çimender Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri