Ben doktor Hazal Gamze Gündüz, 22 Temmuz 1993 Tr Kayseri’de doğdum. Türk eğitim vakfı Anadolu lisesi ve çankaya Anadolu lisesinde lise eğitim hayatımı tamamladım. Karadeniz teknik üniversite tip fakültesi ve devamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tıp fakültesinde tıp doktoru diplomamı 2021 Haziran ayında almış bulunmaktayım. 2021 Eylül ayı itibariyle Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi hastanesinde pratisyen hekim olarak göreve başladım. Burada covid acil servis, covid servis ve covid yoğun bakım, ve evde sağlık hizmetlerinde Eylül 2022 ye kadar çalıştım. Covid servis ve covid yoğun bakımda servis sorumlusu olarak enfeksiyon uzmanları ve göğüs hastalıkları uzmanları ve yoğun bakım uzmanları ile hasta takibi yaptım. Evde sağlık hizmetlerinde ve acil serviste de görevlendirme ile 2 ay çalıştım. 2022 Ağustos ayında geçici görevlendirme ile geldiğim Bodrum devlet hastanesine Eylül ayında dhy ataması ile kadro alarak acil serviste çalışmaya başladım. Ekim 2022 den itibaren medikal estetikle alakalı eğitimler ve webinarlarla bu alana yönelme kararı aldım. Şu anda medikal estetik ve acil hekimliği yapmaktayım.

İstanbul, Bodrum, Muğla

Kontrol Randevusu

Pratisyen Randevusu

Röportaj

Konum: başka bir yer Diğer

Hazal hanım paris ışıltısı yaptı, çok hassas davrandı, yardımları için teşekkür ediyorum

T
Telefon numarası doğrulandı

Hazal Hanım'dan gayet memnundum. Kendisi güler yüzlüydü ve birebir ilgilendi. Griptim ateşim olduğu için kendisine muayene oldum. Serum tedavisi uygulandı ve ilaç yazıldı. Aldığım hizmetten memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Üsye şikayetlerim olduğu için Hazal Hanım'a muayene olduğumda ınfluenza rahatsızlığı olduğunu teşhisini koydu. Başka özel bir kurumda test verdiğimde kendisinin koyduğu teşhis doğrulanmış oldu. Tedavime erken başlanılması iyi oldu çünkü ilaçlara başlamadan geç kalınabiliyor. Hazal Hanım bence kamu kurumunda hizmet veren doktorlara göre üst gömlek gibi duruyor. Pratisyen olmasına rağmen meslek aşkı, çalışma tarzı, yoğunlukta vakaları eleyebilme potansiyeli iyi. Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldım.

L
Telefon numarası doğrulandı

Hazal Hanım'a botoks işlemimi yaptırmıştım. İşlemim çok güzel oldu, çok memnun kaldım. Kendisinin eli hafif. İşlem öncesinde ve sonrasında neler olabilir, kaç gün gidiyor hepsiyle ilgili bilgilendirmeler yaptı.

K
Telefon numarası doğrulandı

Hazal Hanım çok memnun olduğumuz bir doktor. Kendisi hastalarını çok sevecen karşılayan, güler yüzlü birisi. Göğüs ağrısı şikayetimden dolayı muayene oldum. Kendisi gerekli tetkikleri yaptırıp bilgilendirmelerde bulundu.

Konum: başka bir yer Diğer

Hazal hanıma yaptırdığım botokstan çok memun kaldım. Alnimdaki çizgiler icin gitmistim kendisine ve botoks hakkında endişelerim vardı. Beni en ince ayrıntısına kadar bilgilendirdi, ayrıca çok güler yüzlü ve içtendi. Gönül rahatlığı ile herkese öneririm. Elinize ve emeğinize saglik