Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Şema Terapi
s...
Hazal Hocam'a depresyon ile başvuru yaptım kendisinin profesyonel tutumu samimi bir şekilde beni dinlemesi sorunuma yardımcı olup ödevlerle ilerlememiz çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim
s...
Hazal Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Ergen genç kızım var çatışmalarımız fazla oluyordu. Bu sebeple başvurdum. Toplamda 10 seans terapi aldım. Altı aydır tekrarlamadı. İyi ki Hazal Hanım'la tanıştım Terapileri yüz yüze ve online karışık yaptık. Bu süreçte annesi olarak bende tavsiyelerini uyguladım şu an gayet iyiyiz. Kesinlikle tavsiye ederim.
n...
Otizmli bir oğlum var ve boşanma sürecindeydik. Hazal Hanım'la ilk görüşmemiz bu süreçte gerçekleşti. Hazal Hanım, seans esnasında zorlandığımız durumları o kadar rahat geçirmemizi sağlayacak önerilerde bulundu ki bunun sonrasında her şey olması gerektiği gibi devam etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
u...
Hazal Hanım'la arkadaşımın yönlendirmesiyle tanıştım. Benim sorunum bağımlılıktı. Hazal Hanım ile çalışmamız farklı oldu yaklaşımı mı verdiği güven hissi mi ya da her ne ise üç, dört seans sırasında gözle görülür fark oldu. Tedaviyi geçen ay toplamda 8 seans yaparak bitirdik ve bağımlılığımdan kurtuldum. İhtiyacı olanlara ise tavsiye edebilirim.
d...
Hazal Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Obsesif kompulsif bozukluk tanısı almıştım psikiyatrist terapiye gitmem gerektiğini söylemişti. Toplamda on seans bilişsel davranış terapi aldım. İnanılmaz iyi geldi. Takıntılı davranışlarımı bıraktım. Altı aydır tekrarlamadı. İyi ki Hazal Hanım'la bu sürece başlamışım. Tavsiye ederim.
h...
Hazal Hanım'a anksiyete ve panik ataklarım sebebiyle başvurdum ve bu süreçte kendisi gerek soruları gerek yaklaşımları olsun çok yardımcı oldu. Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim.
s...
Ben deprem bölgesi Gaziantep'de yaşıyorum. Eşim kanser hastasıydı. Depremden 1 hafta sonra kanserden dolayı kaybettim onu. Hazal Hanım gerçekten seans boyunca bana öyle güzel tavsiyeler verdi ki onun sayesinde kendimi toparlayabildim ve sadece bende değil benim 3 tane kızım var birisi 10 yaşında birisi 5 yaşında birisi de 3 yaşında onlara da ziyarette bulundu online olarak görüştü çocukların annesinin yokluk travmasını kolaylıkla atlatmalarını sağladı. Onlara kitap üzerinde etkinlikler yaptı ve sürekli takip etti her gün arayıp onların duygularını düşüncelerini dinledi onlara bir uzmandan çok bir abla bir arkadaş gibi yakın davrandı. Şu an çocuklarım ve benim psikolojimiz yerindeyse bunun en büyük etkeni Hazal hanımdır...
4 seans görüşme sağladık. Ben çok memnun kaldım. Ayrı şehirde olmam gerekiyordu görüşmemiz olmadı ve döndüğüm zaman seanslara devam edeceğiz. Bahsettiği konularla alakalı izlediği yoldan devam etmeye çalışıyorum şu anda çok iyiyim, problem yok. Hazal Hanım empatisi çok fazla birisi. Anlattığım şeylerle alakalı bir uzmandan daha çok kendini bizim yerimize koyarak düşündüğü için sunduğu yollar bize doğal geldi. Çocuğumla beraber kendisi ile görüşme sağladık. Söylediklerini uyguladığımız zaman bazı şeyleri atlatmak daha kolay oldu. Bahsettiği pencereden baktığımız zaman kendimizi rahat hissettik. Seanslarından çok memnun kaldık.
Benim için iyi, çok katkılı geçti. Ne bekliyorsam onu aldım, güzel bir performans. Uzun zamandır kendisini tanıyorum. Seanslarımızdan sonra daha çok sakinleştim. Gelecek kaygısı, stres bozukluğu yaşıyordum rahatladım. Hazal Hanım çok iyi uzman. Kendisi bence alanında en iyilerinden.
ç.....
Ufak tefek sinir hastalığım vardı. Hazal Hanım'la seanslarımız 3 seans sürdü. 3 seans sonrasında yeterli oldu ve beni sakinleştirmeyi başardı. Benim için kafamdaki hayal ürünlerini yok etti. Psikolog ve arkadaş olarak bana çok yardımcı oldu. Birkaç uzmanla görüşme sağlamıştım. Kendisinde ego sezmedim. Benimle arkadaş gibi konuştu. Dinleyici olarak dinledi ve yorumladı. Beni çok sakinleştirdi. Hala hayatıma devam edebiliyorum.
Hazal Kalinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hazal Kalinci, Psikoloji. Size Hazal Kalinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Varoluşçu Psikoterapi, Sanat Terapisi, Grup Terapisi.
Hazal Kalinci adresi nerede?Hazal Kalinci adresini belirtmedi. Hazal Kalinci yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hazal Kalinci adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hazal Kalinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hazal Kalinci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hazal Kalinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hazal Kalinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hazal Kalinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hazal Kalinci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hazal Kalinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Hazal Kalinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hazal Kalinci hangi sigortaları kabul ediyor?Hazal Kalinci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.