Bostanlı Mah. Cemal Gürsel Cad. No:107 K:1 D:1, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Aile Çiz Testi +24 daha fazla

Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Anne Baba Ayrılığı

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Eğitimini tamamlayarak 2015 yılında Tıp Doktoru ünvanı aldı. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Eğitimini tamamlayarak Uzman Doktor oldu. 2021-2023 yılları arasında Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2023 yılında İzmir’de kendi kliniğinde danışan ve hasta kabul etmeye başlamıştır.
İlgilendiği başlıca alanlar; Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, özgül öğrenme güçlüğü (disleksi) ve otizm gibi nörogelişimsel bozukluklar, kaygı bozuklukları ( ayrılma kaygısı, sınav kaygısı, sosyal fobi, yaygın kaygı bozukluğu, panik bozukluk ..) depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, ergenlik dönemi ve kimlik bocalaması, ebeveyn-çocuk ilişkisinde yaşanan zorluklar.

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Kaygı Ölçekleri

tamamen doktortakvimi sitesi yorumlarıyla randevu aldım. İletişimi,yaklaşımından çok etkilendim.10 yaşında oğlumun kaygıları sebebiyle gittik. Oğlum seanstan çok motive çıktı. Tespitleri,çizdiği yol, tekniklerini çok beğendik.

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlumun dehb tanısı ve tedavisinde çok yardımcı oldu

Hazal Hanım gibi bir doktora denk geldiğimiz için ailece çok mutluyuz. Kızıma olan ilgisi, daha da önemlisi kızımın onun yanına giderken mutlu olması, sorunlarımızı gidermesi bizi çok mutlu etti. Kızımın sosyal fobisi vardı, insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyordu, çekiniyordu, içine kapanıktı. Daha ilk baştan ilkokul öğretmenini araması, şimdiki okulunda müdürünü araması, sınıf öğretmeni ile konuşması, onlardan destek istemesi, onlarla yazışması, bu işi ne kadar iyi yaptığını ve önem verdiğini bize gösterdi. Yaptığı her şeyin çok faydasını gördük, kendisinden çok memnunuz. İyi ki varsınız...

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Kızımda yeme bozukluğu ve ergenlik dönemi sorunlari vardi. Doktor hanıma bu nedenlerle gittik. Uyguladığı terapi ve verdiği önerilerle kısa surede çok yol aldık. Kızımın yaşadığı sıkıntıların çoğu azaldı. Sosyal hayatı ve okul hayatındaki güzel gelişmeler hem onu hem bizi çok mutlu ediyor. Hazal Hanım hem bilgili hem yaklaşımı çok iyi olan bir terapist.

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Hazal hanıma doktor takviminden ulaştım iyiki tanıdık Hazal hanımı kızım 10 yaşında takıntıları ve yüksek derecede kaygıları vardı şuan çok çok iyiyiz hemen ilaç tedavisine başlamadı daha sonra öneride bulundu ve kullanmaya başladık iyikide tavsiyesine uyduk şuan kızımda çok büyük değişimler oldu Hazal hanımın yaklaşımıda çok çok iyi detaylı anlatımı ve bilgilendirme içinde iyiki tanıdık sizi sevgiler

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlumda obsesif kompulsif bozukluk ve sosyal kaygılar vardı. Takıntıları, hayatını cok etkiliyordu. Ergenlik süreciyle birlikte sıkıntılarımız çok artmıştı. Tam o sırada Hazal Hanım karsımıza çıktı. Uyguladığı terapi yöntemiyle 2-3 ay içerisinde oğlumuz çok daha iyi oldu. Takıntıları yüzde 70 azaldı. Sosyalleşmesi arttı. Doktor hanım güler yüzlü, iletişimi gerçekten çok iyi. Oğlumuzun Hazal Ablası oldu. Ona güvenerek kendini açabildi, bizim icin bu çok önemliydi. Biz çok memnunuz.

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Çocuğumla birlikte doktorumuza gittik ve doktorun ilgisinden son derece memnun kaldık. Dikkat eksikliği ve kaybı şikayetimiz vardı. İlk andan itibaren samimi ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Çocuğumun muayenesini titizlikle yaptı ve tüm sorularımıza sabırla yanıt verdi. Hem çocuğumu hem de bizi rahatlatan bir süreç yaşadık. Her açıdan güven verici bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Çocuğumuzda otizm şüphesi olması nedeniyle doktor hanıma başvurduk. Detaylı değerlendirme ve çocugumuzu gözlem sonrasında böyle bir durumun olmadığını ifade etti Hazal Hanım. İçimizi çok rahatlattı. Sakin yaklaşımı ve kendinden emin oluşuyla güven verdi bize. Oğlumuz için tedbir amaçlı bazı öneriler vermişti. Bunları uygulamak da çocugumuza çok iyi geldi. Biz çok memnun kaldık.

Hazal hanım ile 2.ayımız dolmak üzere kızımın kaygıları yüzden gittik oğlumun dikkat eksikliği tedavisi için başladık çok iyi sonuç aldık. Hazal Hanım ilgili birisi ben ilaç konusunda kaygılıydım fakat Hazal Hanım beni tatmin etti çok memnunum. Her zaman gittiğimiz 2-3 senelik psikoloğumuz vardı onun yönlendirmesiyle Hazal Hanım'a gittik. İlgili birisi. Hazal Hanım çok dikkatli ve sorularımı önemsemesi ben mutlu etti ve aklımdaki bazı soru işaretlerinin giderilmesini sağladı.

Konum: Dr. Hazal Tonya Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Doktor Hanım internetten araştırarak bulduk. Yorumlarına bakarak geldik. Çocuğumun korkuları vardı, yaşıtlarına göre kaygısı yüksekti.Doktor hanımı çok sevdi. Onla konuşmak çocuğuma çok iyi geliyordu. Başta gelmek istemediği yere, ilk gelişten sonra severek gelmeye başladı ve öyle de devam etti. İlaç kullanmak istemediğimizi anlayışla karşıladı Hazal Hanım. Sadece terapi süreciyle devam ettik. Çocuğum, korkularının birçoğunu yendi. Şuan çok daha rahat. İlgili, sevecen, çocuğun seviyesine inebilen bir hekim arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık.