ay...d
Hazal hanıma gitme nedenim eskiden yaptığım diyetlerden sonra yemekler ile ilişkimin bozulup sürekli ataklar yaşayıp kilo almamdi. BED sendromu yaşadığım için yemekleri ile olan ilişkim cok kötü haldeydi, Hazal hanımın adım adım anlatarak uyguladığı tedavi beni gün geçtikçe iyilestiriyor.Beni anlayan bir insan olması ve bana psikolojik açıdan da destek olması değerini benim için daha da arttırdı. Herkese şiddetle tavsiye ederim mükemmel bir insan ve çok bilgili bir diyetisyen.
Hazal Tutumlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hazal Tutumlu, Diyetisyen.
Hazal Tutumlu adresi nerede?Hazal Tutumlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2141 Cadde No:33/B Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hazal Tutumlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hazal Tutumlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hazal Tutumlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hazal Tutumlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hazal Tutumlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hazal Tutumlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hazal Tutumlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler