Dyt.Hazal Zeydan
başakşehir mahallesi anafartalar caddesi oyakkent 2.etap c-3 blok daire:35, Başakşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet +12 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Online Diyet +1 daha fazla

Kişiye Özel Diyetler

Online Diyet

başakşehir mahallesi anafartalar caddesi oyakkent 2.etap c-3 blok daire:35, İstanbul

Dyt.Hazal Zeydan

Merhabalar ben Diyetisyen Hazal Zeydan. İstanbul Medipol Üniversitesi mezunuyum. Spor salonu ve yemek şirketi olmak üzere çeşitli alanlarda çalıştım. Şu an hali hazırda home office olarak hizmet vermekteyim. Yüzyüze ve online olarak danışanlarıma bakmaktayım.

T
Konum: Dyt.Hazal Zeydan Hastalıklarda Beslenme

Sağlık sebeplerimden ötürü diyetisyen ararken konumu sebebiyle tesadüfen yollarımız kesişti hazal hanım ile. İyi ki de kesişmiş. Sayesinde bir sıkıntım kalmadığı gibi bu süreçte sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

Konum: Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler

Uzun zamandır kilo verememe problemim vardı bir şekilde yollarımız Hazal Hanımla kesişti ve 2 aylık diyet sürecimizde aldığım sonuçlardan dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Aralık ayının başında başladığımız programımızda her hafta bana sunduğu güncel yeni lezzet önerileride mükemmeldi. Toplamda 8.5 kg verdim ve çoğunluğu tabiki yağdan. Tatilimin dönüşü sonrası kalan 3-4 kilo içinde en kısa zamanda kendisine tekrardan görüşmek dileğindeyim.

Konum: Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler

Hazal hanımın hazırlamış olduğu diyet listeleri ile beraber yemek tarifleri de harika gerçekten sayesinde çok rahat ve sağlıklı bir şekil kilo verdim sayede liste hazırlayıp size bırakmıyor arzu ederseniz tariflerde veriyor bu anlamda gerçekten bir fark yaratıyor şuan kendisi sayesinde 6 kilo verdim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini