Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Selçuklu, Konya
Göz Hastalıkları Randevusu
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya
Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Çocuk Göz Muayenesi
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
r....
Hikmet bey lazer ameliyatımı yaptı. Gerçekten hiç ağrım acım olmadan rahat bi şekilde geçti. Hocamız çok ilgili sempatik ve komik hiç düşünmeden lazer yaptırabilirsiniz .
ay...i
12.08.2024 tarihinde ilasik göz ameliyatı oldum göz numaram büyük olmasına rağmen iyi bir sonuç aldım.Hikmet Bey gayet güleryüzlü ve ilgili olmasının yanı sıra ameliyat esnasında da gayet rahatlatıcı bir tavırdaydı.Tüm göz rahatsızlığı olanlar bence bir kez de olsa Hikmet Bey'e görünmeli çünkü verdiği ilgi ve güler yüzü her şeye değerdi.Göz sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum,herkese tavsiye ederim.
Dr. Hekmatullah Hekmat ile çok rahat ve ağrısız lazer ameliyat süreci geçirdim. İ-Lasik yöntemi ile toplam 18 numara gözlük ve lenslerimden kurtuldum. Tavsiye ederim.
20 gün önce lazer göz ameliyatı oldum ve kısa sürede görüşüm düzeldi. Gerek ilgisi gerek bilgisi ile tavsiye edeceğim bir doktor.
f.....
Hekmatullah hocama ilk başta sadece gözüm lazere uygun mu mudur diye ön bilgi almak için gitmiştim, kendisi beni öyle bir şekilde ikna etti ki hemen ertesi gün ameliyata girdim. 10-15 dakikada başarılı bir şekilde ameliyatı tamamladı ve ameliyat sonrası değerlendirmesini yaptı. Kontrol günlerini de belirtti ve her kontrolümde hiç bekletmeden muayeneye aldı tedavinin ilerleyişi hakkında bilgi verdi. Tavsiye ederim.
t.....
Hekmatullah bey sayesinde 8.25 göz ölçümün sıfırlandı..lazer ameliyatı sırasında hiç sorun yaşamadım...çok rahatlatıcı anlatımlar sayesinde korku ve endişe duymadım...ameliyat öncesi ve sonrası ilgisiyle çok rahat bı süreç geçirdim.gercekten çok memnun kaldım...isteyen herkes gönül rahatlığıyla muayene olmaya gidebilir.herkese tavsiye ederim...
i̇...
Lazer ameliyatı için şehir dışından başvurdum randevu ve ameliyat sürecinde hiçbir problem yaşamadım. Hikmet Bey’in iletişimi ve anlayışıyla süreci büyük kolaylıkla atlattım ve iyi ki diyorum. Süreç hakkındaki bilgilendirmesi sayesinde aklımda soru işareti olmadı ve hem psikolojik hem de fiziksel olarak rahattım. Tecrübesi samimiyeti ve güleryüzü benim için önemliydi. Küçük ve hassasiyet gerektiren bir operasyon ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında hassasiyeti memnuniyetimde çok etkiliydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
el...n
Dr beye 2 sefer annemi.goturdum ıleri göz kuruluğu ve katarakt var dedi ilgisi alakası sürekli iletişim halinde olması güler yüzlülüğü hastayı iyi tanıması ve açıklayıcı olması bir hastanın beklentisinden fazlasını veriyor mükemmel bi dr başarılar dilerim
gü...o
Daha önce Hekmatullah Bey'in yaptığı laser islemleriyle tedavi olan yakınlarımızın tavsiyesi üzerine kendisini tercih ettim. Tedavi öncesi ve sonrası gösterdiği sonsuz ilgi ve güler yüz sayesinde verdiğim kararda hiç pişman olmadım. Kendine olan güveni ve tecrübesiyle 4.00-4.50 olan göz numaram artık sıfırlandı ve yaklaşık 12 senedir kullandığım gözlüklerimle sayesinde vedalaştım :)
ze...a
Tavsiye üzerine gitmiştim bu kadar ilgili bir doktorla karşılaşacağımı hiç beklemiyordum 2.50 ve 2.25 miyop ve astigmat olan gözlerim ameliyat sayesinde sıfırlandı sürecimin her anında ilgili ve güven vericiydi şu anda hala heryeri net göremeye alismaya çalışıyorum bu kadar güzel görebileceğimi ben bile tahmin etmezdim kendisine çok teşekkür ediyorum şifalı ellerine sağlık
Hekmatullah Hekmat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hekmatullah Hekmat, Göz Hastalıkları. Size Hekmatullah Hekmat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti, Brakiterapi.
Hekmatullah Hekmat adresi nerede?Hekmatullah Hekmat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hekmatullah Hekmat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hekmatullah Hekmat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hekmatullah Hekmat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hekmatullah Hekmat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hekmatullah Hekmat hangi dilleri konuşuyor?Hekmatullah Hekmat ile Farsça, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hekmatullah Hekmat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hekmatullah Hekmat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hekmatullah Hekmat hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Hekmatullah Hekmat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hekmatullah Hekmat hangi sigortaları kabul ediyor?Hekmatullah Hekmat, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hekmatullah Hekmat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları