Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 suadiye, İstanbul
Sarıgazi mahallesi Atatürk caddesi no:102, İstanbul
Özel Deniz Tıp Merkezi
Cinsel Terapi
ha...l
Kıymetli hocamıza ikiz bebeklerimizi kaybettigimizden eşim için yardım almak için gittik çok memnun kaldık şimdi eşimin yüzü gülüyor inşallah hocamızın yüzü hep güler
Deniz Bey ile kaygılarımdan dolayı görüşmeye başladık. Şu ana kadar 4 seans gerçekleştirdik ve her biri çok faydalıydı. Kendisi çok güler yüzlü, işinde uzman, anlayışlı biri. Seanslar güzel ilerliyor ve kendimi başladığım günden daha iyi hissediyorum.
z.....
Akılcı ve mantıklı çözümleri sayesinde aylardır kendimi çözmeme yardımcı olduğu için öncelikle teşekkür ederim kendisine. Özellikle kendimi ifade edemediğim durumlarda hissettiklerimi anlatamadığım zamanlarda beni tecrübeleri sayesinde anladığını düşünüyorum ve yorulmadan bir süreç yürütüyoruz. Doktor hasta ilişkisi değil de kendimi dertleşiyor gibi ve rahat hissettiriyor. İyi ki benim danışmanım.
v....k
Kıymetli doktorunuzla birlikte zorlu süreçler ve bunların izleri sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Harika bir iletişim ve harika bir uyum yakaladık kendisiyle. Her randevumuza yakın bir arkadaşımla buluşmaya gidiyorum gibi hissettirdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Başarılarınızın devamlılığını diliyorum
e....d
Sevgili doktorum . Uzun bir süreci daha kısa bir sürede , daha sağlıklı , daha iyi kararlar vermemi sağlayarak atlatmamı sağlayan ; çıkamadığım her çıkmazdan bana çıkış kapısı gösteren , bu konuda asla iyileşemem dediğim herşey için iyileşme yolu sunan bir profesyonel . Gerçek , şeffaf, sağlıklı bir psikoterapi düşünen herkese tavsiye ederim. Saygılarımla
n....y
Merhaba, Heval Bey'den almış olduğum terapi süreci iletişim, esneklik, empati gibi birçok konuda olumluydu ve sürecimiz devam ediyor, çok memnunum kendisine teşekkür ediyorum, gönül rahatlığı ile kendisi ile iletişime geçebilirsiniz diye düşünüyorum.
b....n
Heval bey içten biri ve karşısındakini iyi dinleyen, anlayan biri. İlgili biri. Rahatça kendinizi anlatabileceğiniz, güleryüzlü. Bilişsel terapi için geldim. Süreç devam ediyor. Kendinizde göremediğiniz şeyleri, görüp kendinize dışarıdan bakma fırsatı buluyorsunuz terapiyle. Memnunum tanıştığım için. Anlatımı güzel ve size katkı sağlamak için çabalayan, ilgili biri.
Hasta
Başka uzmanlarla da çalıştığım için kendisi ile çalısmadan önce terapiyle ilgili çekincelerim vardi ancak kendisinin anlayışlı ve güler yüzlü bakmış açısı terapiye olan inancımı arttırdı ve benim hayatımda olumlu etkileri oldu
Heval Deniz Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Heval Deniz Özdemir, Psikoloji. Size Heval Deniz Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Heval Deniz Özdemir adresi nerede?Heval Deniz Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 suadiye İstanbul
- Sarıgazi mahallesi Atatürk caddesi no:102 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Heval Deniz Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Heval Deniz Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Heval Deniz Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Heval Deniz Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Heval Deniz Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Heval Deniz Özdemir ile İngilizce, İspanyolca, Azerice, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Heval Deniz Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Heval Deniz Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Heval Deniz Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Heval Deniz Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Heval Deniz Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Heval Deniz Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu