Akupunktur Randevusu
Fitoterapi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Dr Hicran Uşan Kliniği
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape)
Sigara Bırakma
Subkütan Enjeksiyon
Tetik Nokta İnjeksiyonu
Dr Hicran Uşan Kliniği
2007-2008 yıllarında Almanya’da Schwertbad Aachen hastanesinde observer doktor olarak görev yapmıştır. Bu sürede Aachen’da “Ayak Refleksolojisi” , “Kinezyoloji”, “Shiatsu” eğitimleri almıştır.
2008-2009 yıllarında Hollanda Maastricht Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji ABD’da çalışmıştır.
Sonraki yıllarda Ankara ve İzmir'de FTR uzmanı olarak kamu hastanelerinde görev yapmıştır.
2012-2014 yıllarında Heinsberg-Almanya’da “Acupressure” eğitimi almıştır
2016'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde 6 aylık “Kas İskelet Sistemi Ultrasonografisi ve Girişimsel Ultrasonografi” eğitimini tamamlamıştır. Yine aynı yılda EULAR (European League Against Rheumatism) Basic ve Intermediate Ultrasonography eğitimlerini tamamlamıştır.
2017-2018 yıllarında Sağlık Bakanlığı Yıldırm Beyazıt Üniversitesi “Akupunktur", "Ozon Tedavisi", "Kupa Tedavisi", "Refleksoloji", "Proloterapi", "Fitoterapi" ve "Mezoterapi" eğitimlerini tamamlamış ve uygulamalarına başlamıştır. 2019 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen 2 yıllık “Osteopati” eğitimini başarıyla tamamlayarak Türkiye’nin ilk Osteopat Doktor’larından olmaya hak kazanmıştır.
2018-2020 yılları arasında Özel Koru Ankara Hastanesi'nde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı ve GETAT ünitesi kurucu doktoru olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda bir dönem Özel Koru Ankara Hastanesi'nde Başhekim Yardımcılığı görevini yürütmüştür.
Temmuz 2020'den itibaren Ankara Çukurambar'da bulunan özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
Dr Hicran UŞAN ileri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir; evli ve 3 çocuk annesidir.
kü...i
Hicran Hoca her bir hastasına özenle yaklaşır, hastasının yakınmalarına ve tetkiklerine bütüncül olarak bakar ve sorununu çözer. Sadece hastalarına değil, hastalarının yakınlarına da elinden gelen bir yardımı dokunacaksa muhakkak yapar. Çözüm kendisinde değilse de hiç çekinmeden güvendiği kişilere yönlendirir. Hicran Hoca gerçek bir hekimdir. Tanışma şansına eriştiğimiz için ailece kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Dip not: sakroliyak eklem sıkıntısı, çene sıkma, migren, bel ağrısı şikayetleri ile kendisine başvurduk.
no...m
Mucize doktorum Hicran Uşan... 1 yıldır pelvik ağrılarla mücadele ediyorum. Çare bulmak için bir çoğumuzun yaptığı gibi doktor doktor gezdim. 30 yaşında genç bir kadın olarak bir daha iyileşemeyeceğimi düşünürken hayat kalitemin tamamen kaybolduğu bir anda kendi çabalarımla Hicran Uşan hocamı buldum.
Hocam hızlıca tüm tetkiklerimi ve tüm vücudumu bir bütün olarak değerlendirerek PUDANDEL NEVRALJİ tanısı koydu. Mineral ve vitamin takviyelerimi düzenledi. Hicran hocamın beraber uyguladığı nöral terapi ve akapunktur tedavileri sonrası çok daha iyi hissetmeye başladım. Sadece ağrılarım azalmadı, kaygılarım da ağrılarla birlikte azalmaya başladı. Hocam tedavileri uyguladıkça emin ellerde olduğumu anladım. Doktor-hasta arasındaki güven duygusu o kadar önemli ve zor bulunuyor ki bu süreçten geçenler beni çok iyi anladı.
Uzun lafın kısası ağrılarla mücadele eden herkese zaman kaybetmeden önerdiğim bir klinik.
se...i
Hicran hocama bir arkadaşımın tavsiyesi ile annemi diz ağrısı nedeniyle götürdüm. Hasta ile iletişimi , bütüncül yaklaşımı, tıbbi bilgi becerisi ile her yönüyle mükemmel ve profesyonel bir doktor . Öncelikli yaptığı detaylı muayene sonrasında uyguladığı tedavi ile annemin diz ağrısı çok çok rahatladı ve çok memnun kaldı.
to...r
Köprücük kemiğim kırılmıştı ve gayet başarılı bir ameliyat geçirdim. Ancak boyun kaslarımda ve ameliyat bölgemde ağrılar özellikle kış aylarında epeyce fazlaydı. Nerede ise her gün ağrı kesici almaya başlamıştım, bunu yaşayanlar beni çok iyi anlayacaklardır. Hicran hocam ile yollarımız kesişti ve kendisinin ameliyatlı bölgeme yaptığı uygulama ile çok rahatladım ve ağrılarım birden azaldı. Ağrılarımın bu denli azalacağını biri söylese inanmazdım ancak yaşadım ve yaşam kalitem arttı. Çünkü ağrı yaşam kalitesini gerçekten fazlasıyla zorlayan bir durum. Ayrıca hazım sorunum olduğundan bahisle hocamın göbek çevresine yaptığı uygulamada yıllarca yaşadığım şişkinliğimin gitmesinde bu kadar etkili olması beni “nasıl oluyor” diye sorgulamaktan alamadı. Nasıl olduğu size kalsın hocam ama usta elleriniz dert görmesin .
e....k
42 yaşındayım, Kasım 2023 başında rutin muayene sırasında tansiyon yüksekliğim tespit edilmişti;16/10'du. İlaç başlandı ancak bir türlü düşmedi ilaç değiştirdik. Ancak 2 haftada bir 2-3 gün ilaca rağmen yine çok yüksek gidiyordu bu dönemlerde dil altı, İdrar söktürücü ve ek tansiyon ilacı almam gerekiyordu. Ocak sonunda yüksek tansiyon tedavisi için Hicran hocama başvurdum. Akupunktur sistemine göre vucüdumdaki değişimleri açıkladı ve tedavi planını oluşturduk. Haftada 2 ile başlayan seanslarımızla tansiyonum daha düzenli olmaya başladı, yüksek seyreden dönemler ayda 1 keze indi ve sonunda 3 aylık süre sonunda artık tansiyonum yükselmiyor. Devam tedavilerimiz arası açılarak devam edecek. Akupunktur geçmişteki korkularıma ve duygusal travmalarıma da çok iyi geldi. Kabullenemedğim duygular artık bana acı vermiyor. Tedavinin çok faydasını gördüm.
f.....
Doktor Hicran Hanıma ellerimdeki ağrılar ve omuzumdaki yırtık için gittim. Samsundan gelip tedavi oldum krndisine. Kolumu hic kaldıramıyordum elini arkama belime uzatamıyordum. Simdi hiç şikayetim kalmadı. Ellerimde uyuşma şişlik ve parmaklarımda şiddetli ağrılarım vardı hepsi geçti. Verdiği diyetle 4 kilo verdim. 8yıldır gece hiç uykum yoktu. Tedaviye geleli uykum düzeldi. Artık uyuyabiliyorum. Allah razı olsun. Çok dua ediyorum kendisine
oğ...n
Eşimin bel ağrısı sebebi ile başvurduğumuz Hicran hocamdan 3 seans nöral terapi 3 seans akapunktur tedavisi aldık. Hicran hocam sayesinde eşim ağrılarından kurtuldu. Güler yüzü ve profesyonelliği ile bize şifa oldu.
k....e
Hicran hanimdan gayet memnun kaldım. Teshis ve tedavi icin detayli öykümu dinledi.Sirtta kulunc kaynakli agrilarim vardi.Butuncul.bir yaklasim ile tedavi planlamasi yapildi
Son derece memnun kaldim.
ha...
Güleryüzü ve detaylı muayenesi ile aldığım akupunktur tedavisinden çok memnun kaldım. Bel ve boyun ağrılarım çok rahatladı.
ba...
Hocama nöropatik ağrı bel fıtığı ve huzursuz b.s.sikayetleri ile gittim.10 seanslık akupunktur tedavisi sonunda huzursuz b.ve nöropatik ağrılarım geçti diyebilirim.verdigi beslenme programına uydugum sürece çok iyiyim.bel fıtığı ağrılarım hafifledi zamanla geçeceğini düşünüyorum.tedaviye ve antienflamatuar beslenmeye devam.hicran hoca beni ağrının kader olmadığına inandırdı.sifa vesilesi olmaya devam etmesi dualarımla.
Hicran Uşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hicran Uşan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Akupunktur. Size Hicran Uşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöralterapi, Manuel Terapi, Osteopati, Refleksoloji, Akupunktur Tedavisi, Ağrı Tedavisi, Proloterapi, Fitoterapi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi.
Hicran Uşan adresi nerede?Hicran Uşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2132. Sokak No:7 Önder Apartmanı Daire:4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hicran Uşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hicran Uşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hicran Uşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hicran Uşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hicran Uşan hangi dilleri konuşuyor?Hicran Uşan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hicran Uşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hicran Uşan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hicran Uşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 193 hasta / danışan, Hicran Uşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları