Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46, Trabzon
mü....
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. Nİsan ayında yüzümde yara gibi şeyler çıkmıştı. Gittiğim bir doktorun verdiği tedavi ile daha da kötü oldum. Hİkmet Bey ile görüştüm. Verdiği tedavi ile 6 günde iyileştim. Mucize gibi bir şeydi. Sonra Ağustos ayında sağ yanağımda şişlik oluşmaya başladı. Ardından kızarmaya ve akne gibi şeyler çıkmaya başladı. İlaç kullanmak istemediğimden doğal yolları denedim ama pek işe yaramadı. Sol yanağımda da oluşmaya başladı. Psikolojik olarak dibe battığım dönemde tekrar Hikmet Bey e gittim ve sağolsun hem insan olarak hem de doktor olarak çok destek oldu. Henüz 2 gün olmasına rağmen verdiği tedavi de işe yaramaya başladı. Onun kadar ilgili ve empati kuran bir doktorla karşılaşmadım. Bir doktordan daha fazlası. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Hikmet Akyazı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hikmet Akyazı, Dermatoloji.
Hikmet Akyazı adresi nerede?Hikmet Akyazı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hikmet Akyazı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hikmet Akyazı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hikmet Akyazı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hikmet Akyazı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hikmet Akyazı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hikmet Akyazı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hikmet Akyazı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hikmet Akyazı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hikmet Akyazı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hikmet Akyazı hangi sigortaları kabul ediyor?Hikmet Akyazı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.