Diş Hekimi Randevusu
Kök Kanal Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Özel Diyarbakır Hikmet Bozyel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel Diyarbakır Hikmet Bozyel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dt.Hikmet Hocama dişlerimdeki şikayetim üzere gittim.Hocamı işinde ne kadar başarılı olduğunu duymuştum ve bu duyumların üzerine kendisin tercih ettim.Ve tedaviden çok memnun kaldım . Bir diş hekimine gittiğimde en dikkat ettiğim şey Steril olmasıydı.Hocamda en beğendiğim özelliği steril ve pratikliği olmuştur.Kanal tedavi ve diş temizliği için gittim cik iyi bilgilendirdi evet 25 yıldır kendisini tanıyorum tüm dostlarıma tavsiye ediyorum.
ş.....
Çalışma ortamı hijyenik,gayet ilgililerdi, memnun ayrıldım.Dolgu,kanal tedavisi ve implant işlemlerini yaptırdım.Yeterli olarak bilgilendirdi.Gayet güzeldi, tedavimiz bitti.Kendisi de güleryüzlü, hoş sohbetti ve eli becerikliydi. Başka hastalara da tavsiye ederim.
t.....
Hikmet Bey'in ismini daha önce de duymuştuk.Diyarbakır'da sayılı doktorlardan bir tanesi kendisi. Ben gülüş tasarımı yaptırdım, üst çenenin hepsine zirkonyum işlemi yapıldı. Çok memnun kaldım.Yeterli olarak bilgilendirme de yapıldı.Temizlik, hijyen, profesyonel çalışmaları, hastalarına olan ilgileri güzeldi.İşlemi çabuk bitirdiler, her şey çok çabuk oldu. Ağrım da az oldu.
Hikmet Bey Diyarbakır'da gerçekten en iyi dişçilerden biri.Yaptığı işlemle kendini bölgede ispatlamış biri.Çalışanların hepsi güleryüzlü, yaptıkları işlemden, aldığım hizmetten çok mermnun kaldım. Cerrahi diş çekimi ve diş temizliği yaptırdım.İkisinden de gayet memnun kaldım. Özellikle cerrahi diş çekimimden çok memnun kaldım.Çok ağrısız bir şekilde hiç birşey hissetmedim.Sonrasında da herhangi bir komplikasyon yaşanmadı. Yaklaşımları gayet iyi profesyonelceydi.Kesinlikle herkese tavsiye ederim kendisini.
f.....
Hikmet Bozyel diş polikliniğinde yaklaşık olarak 2 ay kadar diş tedavisine gittim. Öncelikle çok sıcak ve samimi bir ekiple tanıştım.Hikmet bey çok nazik ilgili ve Hastasına çok iyi dinleyen bir doktor..Bu uzun ve zor olan tedavi sürecinde çok hassas çalıştı. Çok memnun kaldım.Bana da tavsiye edilmişti ve iyikide gitmişim.Doğru işlemler sonucu çok mutlu ayrıldım.kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim..kesinlikle tereddütsüz güvenebilirsiniz..tavsiye ederim.
ş.....
Titiz ve hijyen çalışan bir doktor.İlgi ve alaka konusunda maksimum düzeyde memnuniyet duyduğum, tecrübesine ve bilgisine güvendiğim iyi bir hekim.Dolgu,kanal tedavisi, kaplama yaptırdım ve gayet güzel bir duruş oldu. Kaplamalarım, hem sağlık açısından hem de estetik açıdan yaptığı tedavilerden dolayı memnun kaldığım bir doktor.Ağız sağlığı konusunda tereddütsüz tavsiye edebileceğim tek doktor.Emeklerinden dolayı teşekkürler.
Hikmet Bozyel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hikmet Bozyel, Diş Hekimi. Size Hikmet Bozyel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Kanal Tedavisi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Çekimi, 20'lik Diş Çekimi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Diş Hekimi Randevusu, Diş Taşı Temizliği, Estetik Dolgu.
Hikmet Bozyel adresi nerede?Hikmet Bozyel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinciler Cad. Kalender İş Merkezi Kat: 3/3 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hikmet Bozyel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hikmet Bozyel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hikmet Bozyel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hikmet Bozyel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hikmet Bozyel hangi dilleri konuşuyor?Hikmet Bozyel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hikmet Bozyel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hikmet Bozyel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hikmet Bozyel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hikmet Bozyel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hikmet Bozyel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.