Uzm. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Akupunktur
Mezoterapi
Çankaya 1 adres
Ankara Şehir Hastanesi (2019)
Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi (7 yıl Cinsel İşlev Bozukluğu Plk'de tek hekim) (2009-2019)
Tokat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi (1997-2009)
Diyarbakır Kadın Doğum Hastanesi (1996-1997)
Ankara 3 No'lu AÇSAP (1996)
Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (1991-1995)
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (1984-1990)
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi (1977-1984)
Akupunktur Tedavisi
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İlk Gece Korkusu Tedavisi
İnfertilite Cerrahi
be...a
Hilal hocam harika bir hekim ve harika bir insan! onu tanıdığım için çok mutluyum. Aşamayacağımı düşündüğüm vajinusmusu yenmeme sebep oldu naif tarzı ve tavrı iletişimi hep yanımda olduğunu hissettirdi sabretti asla kırmadı ona çok çok teşekkür ediyorum. Vajinusmus asla aşılamayacak bir hastalık değil lütfen deneyin ama Hilal hocamla Sevgiler….
j....r
Hilal Hanımla hayatımın en zor döneminde tanıştım. İyi ki tanışmışım ….
Tüp bebek tedavisi için uzun ve çok stresli bir süreçten geçiyordum; son tedavi sürecinde Hilal Hanım’a akupunktur ve hipnoterapi için gitmeye başladım. Çok stresli ve yorucu bir süreç olduğu halde Hilal Hanım sayesinde tüm korkularımı yendim, gücümü topladım ve üstesinden gelebildim. Hilal Hanım ile randevularımı iple çekiyordum. Kliniği benim için en huzurlu yer oldu. Çok güçsüz hissettiğim ve umutsuzluğa kapıldığım anlarda, Hilal Hanım konuşması ve pozitif yaklaşımı ile bu sürecin başarı olacağını inanmamı sağladı.
Hilal Hanım bu dönemde sadece bir hekim olarak değil bir insan olarak da en büyük destekçim oldu. Çok sıkıntılı hamilelik döneminde de sürekli arayıp sorması, kafamdaki sorularıma cevap vermesi bana ayrıca güç veriyordu.
Şuanda 5 aylık bebeğimle hayatımın en güzel zamanı yaşıyorum.
Hilal Hanım’a hem bir hekim hem de dostane destekleri için çok teşekkür ediyorum!
i.....
Kendisi harika bir insan ve hekim. Akupunkturun faydasını görmeye başladım. Ruhsal olarak faydalandığımi ve beslenme sürecime olumlu etki ettiğini söylemek isterim.
eb...u
Güler yüzlü tatlı hocam çok iyi bir insan 6yil çözemedim vajinismus kabusu 4seansda hemen çözdü hep dualarımdasin teredüt etmeden gidin beklemeyin her geçen gün boşa geçiyo hayat kısa seni çok seviyorum hilal hocam hayata sizin gibi güzel insanlar hep olsun
k....a
Muhteşem! Vajinismus tedavisi için tanıştığım hocamla yaklaşık 3 seansta bu sorundan kurtuldum. Sadece vajinismus değil, bir çok psikolojik problemlerimin de kaynağını hipnoterapi ile çözmeme yardımcı oldu.
İşinde uzman ve çok iyi bir doktor olmasının yanısıra muhteşem bir kişiliği var. Yanında olduğum süre boyunca çok huzurluydum. Yanlış bildiğim bir çok şeyin doğrusunu öğrendim.
Vajinismus -ve diğer alanlar- için gelebileceğiniz en iyi doktor, hiç düşünmeden gelebilirsiniz.
z.....
Evlenmeden önce Hilal Hocam ile tanıştım
Beni merak ettiğim her konuda bilgilendirdi
Sorun yaşadığım zamanlarda telefonla ya da muayenehanesinde benimle çok yakından ilgilendi
Ne zaman bir sorun yaşasam rahatlıkla arayabiliyorum ve güvenebileceğim bir doktorum olması beni çok rahatlatıyor
Her şey için çok teşekkür ederim:)
Yumurta kalitesi için akupunktur tedavisi destek almıştım.
Çok faydasını gördum.6 ay gibi süreçte büyüyen ve kaliteli yumurtam oldu.Hilal Hocam ile karşılaştığım için Rabbime Şükürler olsun.Harika bir hekim, yaklaşımı ve ilgisi o kadar güzel ki. Hersey icin cok çok teşekkür ediyorum Hilal Hocam.Tüp Bebek sürecinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
r....ç
Hilal Hanım'ı internetten araştırarak buldum ve iyi ki bulmuşum. Güler yüzü, anlayışı ve iletişimi tedavimin en önemli kısımlarındandı diyebilirim. Çünkü Vajinismus gibi bir rahatsızlıkta kendinizi açabilmeniz çok önemli ve Hilal Hocam rehberliği ve güler yüzü ile tüm stresinizi üzerinizden alıyor. Yapamam, başaramam dediğim bir konuyu başarmamda yardımcı oldu ve hep yüreklendirdi. Birlikte yaptığımız terapiler sadece vajinismus için değil tüm hayatım için şifalandırıcıydı. Seansları iple çektim desem yeridir. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Hilal Hocam birtane, eğer siz de vajinismusu yenemem diyorsanız mutlaka hocamla tanışmalısınız.
Muayene için gittim ve doktor hanımın yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldım.Hilal hanım çok donanımlı, bilgili ve güleryüzlü bir doktor, herkese tavsiye ediyorum
e....e
Vajinusmus annesi olarak doktora gitmeden önce çok tedirgindim, başaramayacağımdan korkuyordum…Gülen yüzünüz, rahatlatıcı ses tonunuz , naif ve şefkatli yaklaşımınız ile yanınızda güvende hissettim. Kaptan sensin ben kılavuzum demeniz beni yönlendirmeniz , bana inanmanız, güvenmeniz desteğiniz için çok teşekkür ederim. kılavuzunuza baktığımda her şey kendiliğinden geldi ve tedavinin 3. Günü sayenizde başardım :)
Tedaviden sonra memleketimize dönmek üzere yola çıktık. Eve dönerken kendimden emin mutlu ve huzurlu idim sanki hafiflemiş üzerimden bir yük kalkmış gibiydi … Eşimle beraber sohbet ederek yolculuğumuzu tamamladık. ikimiz de aynı düşüncede idik iyi ki gitmişiz iyi ki sizi seçmişiz… Her şey için çok teşekkür ederiz kalbinin güzelliği yüzüne yansımış Güler yüzlü doktorumuz :)
Hilal Ağış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Ağış, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Akupunktur, Mezoterapi. Size Hilal Ağış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Vajinismus Tedavisi.
Hilal Ağış adresi nerede?Hilal Ağış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Ağış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Ağış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Ağış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Ağış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hilal Ağış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Ağış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Ağış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Ağış hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Hilal Ağış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Ağış hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Ağış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, HDI Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Fiba Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları