t.....
Hilal hanıma çok teşekkür ediyorum. Dedemin işitme kaybı ile hilal hanım ilgilendi. İyi ve ilgili bir odyolog bulmak çok önemli. Düzenli olarak takiplerini yapıyor ve mutluyuz. Başarılar diliyorum..
ö.....
Hilal Hanım'dan çok memnunum.Çok iyi bir doktor.Ben ilgiyi seven bir insanım ve çok ilgi gösteriyorlar.Benim kulağımda çınlama vardı.Başka bir doktor tavsiyesi ile Hilal Hanım'a geldim.Hilal Hanım hemen cihazla deneme yaptı.Kulağımdaki çınlamayı test etti.Tedaviye gidip geldikten sonra kulağımdaki çınlama azalmaya başladı.Kulağımın çınlaması çok kötüydü.Gece uyuyamıyordum ama şimdi daha iyiyim.Hala devam ediyoruz Hilal Hanım ile.Kendisi tedavi uygularken bana sürekli sorular sorarak ilerlediler.Çok ilgilendiler.Yakınıma da tavsiye ettim kendisini.
Eşim hiç duymuyordu.Bir anda gelişti olaylar.Şu anda verdiği cihazdan çok memnunuz.İletişim,sosyal aktiviteler oluştu.İşe gitmiyordu,işe başladı,eşimin konuşması düzenli oldu .Çok memnunuz.İçe kapanıktı,daha sosyal oldu.Artık herkesle iletişim halinde.Kendisinin bu sıkıntısı olduğunu kabullenmiyordu ama kullandıktan sonra cihazsız olmuyor diyor,çok memnun.İhtiyacı olan herkesi yönlendiriyorum.Çok samimi,ilgili,bizimle çok ilgilendi.Sıkıntımızı anlamaya çalıştı ve çözümde bulundu, çok yardımcı oldu.Çok memnunuz.
Tavsiye üzerine gittik.Kızımın kulaklarında problem vardı sağlıkla ilgili.İşitme konusunda sıkıntımız vardı,cihaz kullanıyordu kızım, gerektiğinde kontrollerden geçiyordu.Bu süreçte Hilal Hanım'la tanıştık.Bazı sıkıntılarımı çözüyor, ses cihazlarını ayarlıyor,memnunum.Güleryüzlü,yaptığı işi güzel yapıyor.
c.....
Benim işitme kaybım vardı,ameliyat olmam gerekiyordu ama doktor ama ameliyat sonrası"bunun düzeleceği tam garanti değil,düzelmeyebilir,daha ada kötüleşebilir" dedi.Ben de 65 yaş üzeriyim bu nedenle protez almaya karar verdim.Ve kendilerine gittim.Aldığım işitme cihazı çok iyi çıktı,artık her şeyi çok rahat duyabiliyorum,topluma karışabiliyorum.Hatta çevrem çok rahatsız oldu rahat duymamdan.Memnun kaldım.Seste bir problem olursa tekrardan Hilal Hanım'a gidiyorum, gereken müdahaleyi yapıp sorunu gideriyorlar.
Memnun kaldım.İlgili,alakalı,güleryüzlü.Oğlumun işitme kaybı var, bunun için tercih ettim.Şu anda işitme cihazı kullanıyoruz.Çocukla iletişimi çok güzel.Korktuğumuz noktaları hem bize hem de oğlumuza anlattı. Oğlumun yaşına indi.Seanslardan memnun kaldım.Oğlum şimdi bizi daha iyi duyabiliyor.Okulda öğretmen ve arkadaşlarıyla daha güzel iletişim kurabiliyor ve eğitimindeki tüm aksaklıkları cihaz sayesinde gidermiş olduk.
Hilal İrem Kayıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal İrem Kayıkçı, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Hilal İrem Kayıkçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu.
Hilal İrem Kayıkçı adresi nerede?Hilal İrem Kayıkçı adresini belirtmedi. Hilal İrem Kayıkçı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hilal İrem Kayıkçı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal İrem Kayıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal İrem Kayıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal İrem Kayıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal İrem Kayıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal İrem Kayıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal İrem Kayıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hilal İrem Kayıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.