1988-1995, Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi (İngilizce)
1995-2001, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)
2001-2006, Başkent Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum A.B.D.
İŞ DENEYİMİ:
Pediyatri Stajı, Schneider's Children Medical Center of Israel, İsrail (1998)
Pediatrik Cerrahi Stajı, St. Jude Children's Research Hospital, Memphis, Tennessee (1999)
Kadın Doğum Stajı, Mount Sinai Hospital, New York (2001)
Klinik Şefliği, Alaplı Devlet Hastanesi, Zonguldak (2006-2008)
Obstetri ve Jinekoloji Deneyimi, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi, Zonguldak (2008-2013)
Obstetri ve Jinekoloji Deneyimi, Özel Kurtköy Ersoy Hastanesi, İstanbul (2013-2015)
Obstetri ve Jinekoloji Deneyimi, Özel Saygı Hastanesi, İstanbul (2015-2016)
Obstetri ve Jinekoloji Deneyimi, Özel Pendik Bölge Hastanesi, İstanbul (2016-)
MESLEKİ ÜYELİKLERİ:
TTB
TJOD
TSRM
Türkiye PEN Merkezi
Türkiye Edebiyatçılar Derneği
Türk Dil Derneği
BİLİMSEL YAYINLARI:
*Sclerosing Stromal Tumor of the Ovary: A Case Report - Kuscu E, Oktem M, Karahan H, Bilezikci B, Demirhan B. - Eur J Gynaecol Oncol. 2003;24(5):442-4.
*Black Cohosh and Fluoxetine in the Treatment of Postmenopausal Symptoms: A Prospective, Randomized Trial - Oktem M, Eroglu D, Karahan H, Taskintuna N, Kuscu E, Zeyneloglu HB. - Adv Ther. 2007 Mar-Apr;24(2):448-61.
*İlk Trimester Kromozomal Anomali Taramasında Nukal Translusensi Artışı Saptanan Fetuslara Ait Sonuçlar: Olgu Sunumları - Eroğlu Derya, Karahan H - J Turk Soc Obstet Gynecol. Yıl: 2005 Cilt: 2 Sayı: 4 Sayfa: 337-341.
*Ailevi Akdeniz Ateşi, Kolşisin ve Gebelik: Olgu Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi - Eroğlu Derya, Karahan H, Yanik Filiz - J Turk Soc Obstet Gynecol. 2006; Cilt:3 Sayı:1 Sayfa: 65-9.
Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik
Emsey Hospital
de...
Canım doktorum yıllar sonra tekrar yollarımız kesişti iyi ki tekrar sizi buldum ve geldim çok memnunum gözünüz kapalı emanet ebebilirsiniz kendinizi ALLAHIN İZNİYLE DOĞUM sürecim ve sonrası hep sizinleyim sizi seviyorum allah yokluğunuzu göstermesin
ey...a
Ben geçen sene bir düşük geçirdim fakat çok geç tanıdım hilal hocamı, şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim ve hemen hilal hocama bilgi verdim tüm sürecimle kendisinin ilgilenmesini istiyorum kendisinin sıcak kanlılığı her sorumu rahatlıkla sorup cevap alabilmem çok değerli , gözüm kapalı güvenirim iyi ki sizi tanımışım hocam :)
me...m
İki çocuğumuda hilal hanımda spinal sezaryan oldum.Ben ayrıntıcı bir insanım ve tüm sorularıma hep cevap Verdi .tavsiye ederim.
ay...r
Hastalarıyla birebir ilgilenen hatta doğumda bile devamlı kontrole gelen ve pansumanı kendi yapıyor sorulara sıkılmadan cevaplayan sempatik daima yüzü gülen içten iyibir kadındoğum uzmanı iyi ki onu tanıdım ve iyiki çocuğumun doktor annesi sizi çok seviyorum hilal hocaö herkeze gözü kapalı tavsiye ederim
ne...z
Harika bir doktor, çekinmeden rahatça konuşabildiğim nadir doktorlardan birisi. Çok başarılı. 24 Şubat 2020 tarihinde miyom ameliyatımı gerçekleştirdi. Tam 27 tane miyomu tek tek uğraşıp çıkardı ve rahmi almamak için büyük emek harcadı. Sempatik, güleryüzlü, ilgili, ve başarılı bir doktor. Artık hep benim doktorum olacak.
p....s
Gebeliğim ve doğum sürecine kadar hatta bunların öncesi ve sonrası da dahil herzaman güler yüzüyle ve tatlı diliyle karşılayan insanı motive eden güzel doktorum! Her sorunuzda sizi tatmin eden cevaplar alabileceğiniz işini hakkıyla severek yapan bir doktor Dr. Hilal hanım.. güzel kızımın güzel doktoru herşey için teşekkür ederiz..
a....d
Gördügüm en iyi doktorsunuz.hamilelik sürecim cok zor gecti ve siz hep bi anne gibi yanimda oldunuz oglumun sağlikli dogmasini size borçluyuz iyiki varsiniz cok cok tesekkur ederim hersey icin ayrıca gülüsünüe samimiyetinizede hayranim oglumun güzel doktor annesi♥️
a....a
3 yıl önceki miyon ameliyatımı çok başarılı yaptı. Ameliyat sonrası kontrollerim ve psikolojik desteği çok önemli idi. Kendisine çok teşekkür ediyorum
da...
Düşükten sonra Allah karşıma çıkardı Hilal hocamı.düşük sebebini araştırmak için testler yaptırmıştım.sonrasında hamile kaldım ve hocam düşükle ilgili yaptırdığım testleri istedi ve bana uyguladığı tedavi sonrası önce rabbimin sonra benim birtanecik hocam sayesinde kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık bin şükür.Hocam her zaman sevgi dolu,o güzel gülümsemesiyle sizi karşılar.Belki bu yorum haddim değil ama bir hasta olarak yorumum şu Hilal hocam mesleğinde son derece bilgili,başarılıdır.Karşısında oturur dinlersin onu tüm sorularının cevabını sabırla verir,içini rahatlatır güvenirsiniz ona ve güveninizi boşa çıkarmaz.Sizi anlatmaya kelimeler yetmez hocam varlığınıza bin şükür.Sizi çok seviyoruz,hakkınızı ödeyemeyiz iyi ki varsınız.Siz harika bir doktor,harika bir insansınız.Yağmur hilal annesini çok öpüyor,sizi çok seviyoruz canımızsınız.Türk O Ailesi
çi...
Hastalarına karşı çok güzel yüzlü ve çok sabırlı bir doktor iyiki Hilal hanımı tanımışım kendisine olan guvenimden 2 dogumumuda onda yaptım her zaman aradığımda ve mesaj attigimda hemen dönüş yapıp ilgilenen ve yardımcı olan bir doktor herkese tavsiye ederim
Hilal Karahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Karahan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hilal Karahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hilal Karahan adresi nerede?Hilal Karahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Karahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Karahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Karahan hangi dilleri konuşuyor?Hilal Karahan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hilal Karahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Karahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Karahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Karahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hilal Karahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları