Anneme Sjögren sendromu tanısı koyulmasıyla tanıştık. Doğru tanı ve tedaviyi son derece iyi yapan bir hekim. Hastasına güven veren sıkılmadan sorularınızı cevaplayan bir uzman.
ü.....
Ağrılarımdan dolayı ağlayarak gittim.iki eliyle omzumu tuttu.tutulmuşsunuz dedi .kan sonuçlarıma baktı.d vit içmemi söyleyerek beni gönderdi.günlerce ağrıdan ağladım.başka bir hekim fibromyalji tanısı koydu.ilaç başladı 2 hafta fizik tedavi aldım.çok iyi dedikleri için gitmiştim.benim için hüsran oldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
as...e
Doktorumuzu geçen sene tanıdım iyi ki tanımışım bir sürü ağrı kesici ve antibiyotik fayda etmedi yerine sadece bir krem vererek resmen beni bilek ağrılarımdan kurtardı üstelik çok ilgili ve mesai saati geçmesine rağmen bizı kabul etti gerçekten mükemmel bir doktor çok teşekkür ederim.
ni...z
Hilal Hocam
Iyi ki varsin iyi ki sizi tanıma fırsatım oldu.Ben hasta olarak gidip aninda iyilesip gelemlerdenim.Bu da doktorumun bitmeyen sabrı guler yuzu ve en onemlisi butun hastalara pozitif yaklaşımı.Herkese tavsiye ediyorum.
k_...r
Kendileriyle eşimin şögren tedavisi nedeniyle Yrd. Doç. Dr. Ali Ulvi Uca hocamız sayesinde tanıştık. O kadar pozitif ki eşim yanından çıktığında inanılmaz bir moralle çıkıyordu. Muayene olmak, hastaneye gelmekten insan hiç mutlu olur mu? Eşim de öğretim üyesi, ne zaman gittiyse "İnanılmaz tatlı ve pozitif bir hoca" şeklinde tepki veriyor. Bir ara sağlık şikayetinin artması nedeniyle birlikte gitmeye karar verdik. Alanında da başka hekim olmadığı için randevu haziran ayına verildi. Kendisine bir şekilde ulaştık ve ulaştığımızda ulaşamadığımızı ifade ettik, tepkisi: Ne zaman gelirseniz gelin, ben burada olduğum müddetçe muayene ederim. Özel hastanede, ücretli olarak muayene olsanız böyle bir ilgiyi göremezsiniz. Kendisine duacıyız. Allah onu hastalarından ve sevdiklerinden eksik kılmasın.
ab...l
Sayın Hocam, Eim ve ben iki ihtiyar ankara İstanbul dolaşırız ama eşimin artrit ağrısında bir gelişme kaydedemedik. O ağrı çektikce eridim bittim. Size ulaşmamızın bir yolu yokmu artık son umudumuz sizsiniz. Eşim ve ben Başarılarınızın daim olması için dua etmekteyiz. Saygılar Hülya Abdurrahman Tanrıkul
gü...n
hilal hocam allah sizden razı olsun ben tam üç yıl bel ağrısı çektim sayenizde bir buçuk aydır iyiyim hiç ağrım yok beni size yönlendiren volkan hocam ve diğer dr lerdende allah razı olsun artık koşabiliyorum kızımla çok çükür rabbime :)
mu...n
allah razı olsun böyle bir insan zor bulunurkonyanın degil belki türkiyeyenin en iyi doktoru eşim felç gibiydi hiç kalkamazdı önce allahın sonra hilal hocamın sayesinde şimdi kendi kendini gezdiriyo elhamdülüllah
h ...r
sevgili hilal hanım senelerce ankaraya rahmetli olcay hanıma gittikten sonra sizin gibi bir doktoru konyada bulmak beni çok memnun ediyor bence siz bitanesiniz konyada sakın bizi bırakmayın sizi çok seviyorum
ha...t
hastalarıyla mükemmel ılgileniyor.kimseyi kırmamaya çalışıyor.mesaisi bitse bile hastayı mağdur etmiyor.yakınlarıma da tavsiye ettim onlarda memnun kaldı.
Hilal Kocabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Kocabaş, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Romatoloji.
Hilal Kocabaş adresi nerede?Hilal Kocabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Kocabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Kocabaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Kocabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Kocabaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Kocabaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Kocabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Hilal Kocabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları