Hilal Hanım, danışmanlığı sırasında alakasıyla ve yönlendirmeleriyle çok yardımcı oldu. Süreçten önce kafama takılan ve beni strese sokan her şeyden uzaklaşmamı ve geleceğe daha pozitif bakmamı sağladı. Benim için kendimi tanıdığım, yeni şeyler öğrendiğim güzel bir süreç oldu.
Hilal Hanımdan aldığım danışmanlık süresince iyi iletişimi sayesinde kendimi rahat ifade edebildim. Yaşadığım olaylara bakış açım değişti ve farkındalığım arttı. Kaygı problemlerim azaldı. Kendisine bunun için teşekkür ediyorum.
Hilal Hanımla olan görüşmelerimiz sonrasında yaşadığım farkındalıklar sayesinde ozguven eksikliğimin üstesinden geldim iyi ki Hilal Hanım
fu...
Öfke kontrolümü sağlayamadığım ve depresyon belirtileri gösterdiğim için hilal hanımla görüşme sağladım. Görüşmeye başladığımız dan bu yana kendimle ilgili gelişmeleri gözlemliyorum. Kendisi gerçekten alanında yetenekli ve ne yaptığını bilen bir psikolog. Çabaları içinde ayrıca kendisine teşekkür ederim.
Hilal Koçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Koçaslan, Psikoloji. Size Hilal Koçaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Hilal Koçaslan adresi nerede?Hilal Koçaslan adresini belirtmedi. Hilal Koçaslan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hilal Koçaslan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Koçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Koçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Koçaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Koçaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hilal Koçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Koçaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Koçaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Koçaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hilal Koçaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Koçaslan hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Koçaslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.