Diyetisyen Hilal Öz, Ankara Atatürk Lisesini bitirdikten sonra Lefke Avrupa Üniversitesi İngilizce Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nü burslu olarak kazanmış ve İngilizce hazırlık sınavından başarıyla geçerek hazırlığı atlamıştır. 2020 yılında hem bölüm birincisi hem de şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur. Zorunlu stajlarını Gazi Üniversitesi Hastanesi ve Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve stajlar boyunca birçok deneyim kazanmıştır.

Mezun olduğu günden beri online diyet danışmanlığı ile Türkiye ve yurtdışında birçok danışan takip etmektedir.
Ankara’da yaşayan Hilal Öz online olarak Türkçe/İngilizce/Fransızca diyet hizmeti vermektedir.

Online Diyet +27 daha fazla

Alkali Diyet

Aralıklı Oruç Diyeti

Keçiören
Keçiören, Keçiören, Ankara

Online Diyet

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Diyetisyenimin sosyal medya hesabını gördüm ve paylaşımlarını ve kısa zamandaki başarılarını çok beğendim. Belli bir süre takip ettim ve kendisiyle iletişime geçtim. Gerçekten çok ılımlı ve profesyonel bir yaklaşımı vardı. İlk görüşmemizde sonucun başarılı olacağını hissettim. Şu an 4 aydır kendisiyle çalışıyorum ve tam 23 kg kaybettim. Üstelik bu süreçte sevdiğim hiçbir besinden vazgeçmeden, yorulmadan. 100'lerle başladığım diyet sürecimde artık 78kg'yim. O kadar hafifledim ve mutluyum ki. Çevremdeki herkes de bendeki değişimi görüyor. En umutsuz olduğum zamanlarda yolumu aydınlattığı için Hilal Hocama çok teşekkür ederim. Motivasyonu ve takibi gerçekten iyi. Diyet sürecine girecek herkese Hilal Hocam'ı tavsiye ederim.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisi ile şans eseri sosyal medya üzerinden tanıştık. İyi ki de tanışmışız :)
Üç aydır kendisinden diyet hizmeti alıyorum ve harika ilerliyoruz toplamda 22 kilo verdim. Vermek istediğim bir kaç kilo daha var, sonrasında da koruma dönemine geçmeyi planlıyoruz.
Kendisi ile çalışmaya başlayarak o kadar iyi etmişim ki anlatamam. Daha önce defalarca kez diyet yapıp her seferinde misli ile almış biri olarak ben bile artık kendime inancımı kaybetmişken o hep bana inandı. Sağladığı motivasyon ve destek ile de programa sıkı sıkıya sarılmamı sağladı.
Kesinlikle herkese gözüm kapalı önerebileceğim müthiş bir diyetisyen kendisi.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hilal Hanım ile yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz ve şimdiden 12 kg kaybettim bile. Emzirme döneminde sütüm azalır diye korkumdan diyet yapamıyordum fakat kendisiyle tanıştıktan sonra kilo verme sürecinin emzirme dönemime zararı değil faydası olduğunu gördüm. Hem sağlıkla verdim kilolarımı hem de sütüm arttı daha ne isterim. Bebeğim ve kendim adına kendisine çok teşekkür ederim. Sonuca ulaşana kadar kendisiyle devam edeceğim ve tüm tanıdıklarıma da önereceğim. Gerçekten işini hakkıyla yapan bir insan. Başarılarının devamını dilerim.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Diyetisyen gibi diyetisyen mükemmel listeleri sayesinde 2 buçuk ay gibi kısa bir sürede 10,700 kg gitti benden başarıların daim olsun can diyetisyen

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kilo vermeye motive olmak için kendisi ile görüştüm. Diyetisyenden çok arkadaş oldu. Güler yüzü ve samimiyet ile güzel adımlarla ilerledik

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çocukluğumdan beri kilo verme çabası içinde oldum. Verdiğim kiloları da fazlasıyla geri alıyordum ve bu alıp verme döngüm bana dert olmuştu. Özellikle stresli dönemlerimde kilom kontrolden çıkıyordu. Diyetisyenimle tam da üniversite sınavlarıma hazırlık sürecimde tanıştım. Strese bağlı kilo alma korkum geride kaldı diyebilirim. Hem istediğim kiloya ulaştım hem de devamında kilomu koruyabildim. Gerçekten çok memnunum

V
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sevgili diyetisyenim Hilal hanım ile çalışmaya başlamadan önce 186 boy ve 62 kiloydum. Hayatım boyunca kilo almak için çaba gösterdim hatta daha önce birçok diyetisyen desteği de aldım . Fakat hiçbirinde Hilal hanım ile aldığım gibi kısa sürede böyle güzel bir sonuç görmedim. Kendisi ile yaklaşık 1.5 aydır çalışıyoruz ve Şimdiden 8 kg aldım şuan 70 kiloyum. İstediğim kiloya ulaşana kadar da kendisiyle çalışmaya devam edeceğim. Tüm emekleri ve bitmek bilmeyen enerjisi için çok teşekkür ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Yaklaşık 1 aydır kendisi ile çalışıyorum. Şimdiden insanlar kilo verdiğimi farkediyorlar. Açlıktan korkarken asla ac kalmıyorum her istediğimi yedigim icin asla sıkılmadan kilo verebiliyorum. Takibi mükemmel her aradığımda ulaşabiliyorum. Su içmeyi bile bana hatirlatan cok tatli bir diyetisyendir. Saglikli emin adimlarla kilo vermek isterseniz düşünmeden ulasabilirsiniz. Ben kendisini cok uzun ve kotu deneyimler yasadiktan sonra buldum iyi ki bulmusum iyi ki yollarimiz kesişmiş

Ş

Diyetimden çok memnunum, çok faydasını gördüm.Hem düzenli hem sağlıklı beslenme hem de kalıcı ve sağlıklı kilo vermek adına hayatım boyunca uygulayacağım bir düzen oluşturdu.Her zaman yaptığım yemekleri miktarını azaltarak uyguluyorum.Bir ayda 5.5 kilo verdim.Sıkı takip ediyor, gevşeyecek bile olsak toparlıyor, arıyor soruyor ve mesaj atıyor.Öğün takibini güzel yapıyor.

Ben kendisinden yaklaşık 4 ay kadar danışmanlık aldım .Çok da memnun kaldım, hala da bu tarz konularda kendisine dönerim.Çok hırslı ve başarılı, konusunda çok bilgili ve araştırmacı bir kişilik. Danışanın özel hayatıyla ve yapısı ile çok ilgili.Kilo alıp vermek duygusal yaşantıları da etkileyeceği için kendisi bunların hepsine çok hakim.Ben çok memnunum kendisinden.3 ay devam ettim.7 kilo verdim ve sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazandırdığı için ondan sonra kilo almadım.