Ankara Gata Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinden mezuyum. Öğrenim sürecimde Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi gibi birçok köklü kurumda tecrübe edinme fırsatı edindim. Uluslararası geçerliliğini kanıtlanmış Appı matwork, antepostanal, doğuma hazırlık eğitimlerimi tamamlamış bulunmaktayım. Şuan ortopedik rehabilitasyon, klinik pilates, gebe pilatesi, nörolojik rehabilitasyon gibi alanlarda İstanbul Pendik'te özel bir fizik tedavi kliniğinde ve ev ortamında aktif hasta kabulüne devam etmekteyim.
su...n
Tutkuyla işe sarılması mı desem, samimi sohbeti mi desem hepsi bir bütün olarak hayran bıraktırıyor kendine iyiki tanıdım diyorum Hilal hocamı Reformer pilatesi çalıştık bir ay boyunca ve harikaydı her derse heyecanla tüm enerjimle gidiyordum. Kısa sürede vücudum kendini biraz toparladı, esneme ve kuvvetlenmeyi gördüm.
n....ö
Hilal hanımla yollarımız referans üzerine kesişti. Birlikte yaklaşık 1 yıl kadar önce omuz ve sırt ağrılarım için çalışmaya başlamıştık. Kendisinden 3 seans kadar Manuel terapi aldım. Sonrasında verdiği egzersileri de düzenli Yaptıkça ağrılarımda ciddi azalmalar gördüm. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyum, yolu açık olsun
n....c
Hilal hocamın yanına duruş bozukluğu şikayetim sebebiyle gelmiştim. Gösterdiği nazik davranış ve doğru yönlendirmeler sayesinde gün geçtikçe daha bir postüre sahip oldum. Kendisinden çok memnunum
Hilal Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Şahin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Hilal Şahin adresi nerede?Hilal Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Şahin hangi dilleri konuşuyor?Hilal Şahin ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hilal Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hilal Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler