Cep Derinliği Azaltma
Diş Eti Estetiği
İmplant
Periodontoloji Randevusu
DentaVina Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Diş Eti Estetiği
İmplant
Ben Dr. Hilal Selamet.
Dişeti Hastalıkları, Cerrahileri ve İmplant Tedavileri konularında Kadıköy Suadiye’de bulunan kliniğimde hastalarıma yardımcı oluyorum.
1990 yılında Rize’de doğdum. 2007 yılında Rize Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra aynı yıl Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne yerleştim. 1 yılı hazırlık eğitimi olmak üzere 6 yılın ardından ‘Dişeti Estetiği’ isimli yüksek lisans tezimi savunarak ‘Diş Hekimi’ unvanını aldım.
2014 yılında Diş Hekimliği’nde Uzmanlık sınavına girdim ve Periodontoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. Uzmanlık eğitimim süresi boyunca dişeti hastalıkları, implant uygulamaları üzerine birçok klinik ve akademik çalışmalar yaptım. 2017 yılında ‘Dental İşlemlerde Kullanılan Düşük Doz Lazer Uygulamasının Kanser Dokuları Üzerine Etkilerinin Laboratuvar Değerlendirilmesi’ isimli uzmanlık tezimi savunarak ‘Uzman Diş Hekimi’ unvanını aldım.
2018 yılında özel bir üniversitede öğretim üyeliği yapmak üzere Yrd. Doç. Dr. unvanı almamın yanı sıra özel kliniklerde Diş Hekimliği’nde Periodontoloji & İmplantoloji alanlarında konsültan hekim olarak klinik çalışmalarıma devam ettim.
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yolumun kesiştiği ve bir daha hiç ayrılmadığım sevgili arkadaşım, meslektaşım Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Ceren Karadağ ile 2020 yılında DentaVina Kliniği kurdum. 2020 yılından bu yana klinik çalışmalarıma DentaVina Klinik’te devam etmemin yanısıra 2019 yılında başladığım Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomalzeme Merkezi Laboratuvarı’ndaki akademik çalışmalarıma devam etmekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Hilal Selamet adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hilal Selamet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Selamet, Periodontoloji. Size Hilal Selamet tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Eti Estetiği, İmplant, Cep Derinliği Azaltma.
Hilal Selamet adresi nerede?Hilal Selamet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye No:36/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Selamet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Selamet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Selamet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Selamet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Selamet ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Periodontologlar