Uzm. Dr. Hilal Seven, Tıp eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde almıştır. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniğinde 5 yıl süren klinik deneyim sonrasında, 'Opiyat Kullanım Bozukluğu Olan Hastalarda, Çocukluk Çağı Travmaları ve Bağlanma Biçimlerinin Üstbiliş, Başa Çıkma Tutumları ve Bağımlılık Üzerine Etkileri' isimli tezi yazarak Erişkin Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı (Psikiyatrist) olmuştur. 2018-2023 yılları arasında Konya Kulu Devlet Hastanesi'nde Psikiyatrist olarak çalışmıştır. 2018-2021 yıllları arasında Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği-EABCT onaylı, Mehmet Zihni Sungur tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini süpervizyon sürecini de tamamlayarak almıştır. International Society of Interpersonal Psychotherapy (ISIPT) tarafından onaylı Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi (KİPT) eğitimini Prof.Dr. Nazan AYDIN'dan alarak tamamlamış ve halen süpervizyon almaya devam etmektedir. Şema Terapi eğitimini International Society of Schema Therapy (ISST) tarafından onaylı eğitim veren Şema Terapi Enstitüsünde, Gonca SOYGÜT PEKAK'dan almıştır. Dinamik Yönelimli Cinsel Terapi eğitimini Prof.Dr.Doğan Şahin'den almıştır. EMDR 1 ve 2.düzey eğitimlerini ve süpervizyonunu Davranış Bilimleri Enstitüsünde, EMDR Avrupa akredite eğitmenleri Emre Konuk ve Asena Yurtsever'den almıştır. Aile ve Çift terapisi eğitimini Murat Dokur'dan almaktadır. 10 yılı aşan psikiyatri deneyiminde çok sayıda Depresyon, Şizofreni, Bipolar Bozukluk, Anksiyete bozukluğu, Panik Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yeme Bozukluğu, Uyku bozukluğu, Madde Kullanım Bozukluğu, Doğum Sonrası Depresyon-Psikoz, Yas, Vajinismus, Disosiasyon-Konversiyon-Çoklu kişilik Bozukluğu vakası tedavi etmiştir. Eylül 2023 itibariyle danışanlarına vakit ayırabilmek ve çok sevdiği terapi hizmetini danışanlarına verebilmek için memuriyetten istifa etmiştir. Ekim 2023 itibariyle Sakarya ili, Serdivan mevkiindeki özel muayenehanesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Uzm. Dr. Hilal Seven
Arabacı Alanı mahallesi. 541. Sok. Payitaht 54 iş merkezi no 15 , Kat 2 Daire no 204 Serdivan Sakarya, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Psikiyatri Randevusu

Randevu +48 daha fazla

Psikiyatri Randevusu

Arabacı Alanı mahallesi. 541. Sok. Payitaht 54 iş merkezi no 15 , Kat 2 Daire no 204 Serdivan Sakarya, Sakarya

Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Psikiyatri Randevusu

Kendisiyle yapmış olduğum görüşmeden çok memnun kaldım.Gereksiz gördüğüm için biraz zorla gittim ama kendisi bütün algımı değiştirdi çok fazla rahatlamış ve çift taraflı düşünmem gerektiğini fark ettirdi. Çok tatlı dilli ve yaklaşımı çok güzel ses tonu insanı sakinleştiriyor açıkcası.

Teşekkür ederim.Sağlıklı günler dilerim

Y
Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Psikiyatri Randevusu

Hilal hanım alanında uzman, empati yeteneği yüksek bir doktor. Kendisiyle yaklaşık 5 aydır çalışmaktayım. Panik atak şikayetiyle gittim ancak panik atak hastası olmadığımı, sosyal anksiyetem olduğunu öğrendim. Hilal hanımla olan çalışmalar sayesinde şimdi çok daha iyi hissediyorum. Anksiyetelerim minimum düzeyde. Devamında tamamen geçeceğine inancım tam. Çok kısa bir sürede böyle sonuç alacağımı hiç düşünmemiştim. Sanki sihirli bir şekilde herşey tersine döndü olumlu anlamda. Herkese tavsiye ederim. Bu süreçlerde doğru hekimi bulmak çok önemli. Bazen bize daha karmaşık görünebiliyor ya da yaşadığımız olumsuzluklar öne çıkarmadığımız başka şeylerle ilişkili olabiliyor. Hilal hanım doğru sorularla doğru cevapları bulmanıza vesile oluyor. Çözümün aslında çok da komplike olmadığını ve tek bir çözümün olmadığını gösteriyor. Ben bana en iyi gelen seçenekleri ve bunlar üzerinde çalışmayı tercih ettim.Çok kısa bir sürede ciddi olumlu gelişmeler kaydettim İyi ki var iyi ki tanımışım kendisini.

Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Psikiyatri Randevusu

4 aydır hilal hanıma gidiyorum. Hem terapi alaninfa hem de psikyatrist olarak bana cok yardimi oldu. Dikkat bozukluğunun yaninda geçmis yasanan faktorlerinde hayatima etkisini analizi ve başa çıabileceğim yöntemler konusunda kendisi çok güzel yönlendiriyor

Ö
Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Psikiyatri Randevusu

Çeşitli şekillerde beni içine alan obsesyonlarım için başvurmuştum memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum .

Teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum.

Çocuğumun ergenlik dönemindeki genel hırçınlığı sebebiyle destek almaya karar verdik Hilal Hanım'a. Bu durumun bir istismardan kaynaklı olduğunu öğrendik. Yaklaşık 9 ay devam ettik. Uyuku ve yemek problemi vardı. Şuanda yemesi, içmesi, uyuması, düzeldi. Kardeşleriyle ve bizlerle iletişimi çok düzeldi. Hilal Hanım aileden biri gibi yaklaştı bize. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi. Gizliliğe çok önem veren hasas bir doktor. Biz süreçten çok memnun kaldık.

K
Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Psikoterapi

Yolumuz birleştiğinde ön yargılı gittiğim Hilâl hanımcığım ilgisi ve alâkası ile sağlıklı beslenme terapi yöntemiyle, 22 kilo verdim iyi ki hayatıma girdi ve iyi ki tanıdım ayrılmak zor gelse de onun varlığı yöntemleri bakış açımı değiştirdi hayatımı farklı bir yön verdi iyi ki varsınız Hilâl hanımcığım

Uzm. Dr. Hilal Seven

Teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

Konum: Konya Kulu Devlet Hastanesi Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi

Buraya ne yazsam nasıl anlatsam bilmiyorum. Zaten Hilal hanımın danışanları beni çok iyi anlayacaktır. Tanımayanlar için yazıyorum bu görüşümü. Hayatımda bu kadar anlayışlı ,sakin seni anlayan ve anladığını gözleriyle tavrıyla kesinlikle sana yansıtan muhteşem bi doktor. . Kendi düşünce ve görüşünüzde ne kadar haklı olduğunuzu düşünsenizde hilal hanımla tanışıp danışanı olduktan sonra size bambaşka bir pencereden bakmayı öğretiyor. Öğretmiyor aslında gösteriyor ve siz o pencereyi çok sevip benimsiyorsunuz. :) Daha bir çok şey yazıp anlatmak isterim ama tavsiyem eğer ihtiyacınız varsa geri kalan özelliklerini gidip kendiniz görmeniz ve keşfetmeniz :) benden bu kadsr tiyo yeter. :) Son olarak Hilal hanımı tanıdığım için ve hayatıma dokunup şekillenmesine yardım ettiği için çok mutluyum . Başarıları ve güzel yollara giden danışanları daim olsun yolunuz da kalbiniz kadar çiçekli olsun . Teşekkür ederim

Konum: Konya Kulu Devlet Hastanesi Normal Randevu

Kulu devlet Hastanesi'ne randevu almıştım. Normalde ara sıra özellikle okulda, okula alışma sürecinde ruh ve sinir hastalıklarına gitmiştim. Özgüven ve çeşitli sebeplerden konuştuğum doktorlar olmuştu. Hilal hoca, vakit ayıran ve hastalarıyla konuşan onları anlayan ve yol gösteren bir hoca. En azından bir kere gidip konuşulmak için bile gidilebilir. Özellikle ülkede psikoloğa gitmenin kötü olduğu gibi bir algı varken böyle bir hata kesinlikle yapmayın. İş dünyası stresli, okul yorucu, hayallerimiz, beklentilerimiz, başarısızlıklarımız vs. Aile içi problemler... Bunlar için bir uzmana danışmassak nasıl rahatlayacağız, bunlarla nasıl baş edeceğiz?

Konum: Konya Kulu Devlet Hastanesi Psikiyatri Randevusu

adhd hastasıyım ve onun icin ilac yazdırmaya gittim depresyonda oldugumu ogrendik testler sonucu. Hilal hoca alanında basarılı ve empati yetisi guclu bir hanımefendi. Dinliyor ve elinden geleni yapıyor yazdıgı ilaclar ve yaptıgı terapiler sonucu hayata yeniden basladım ve hayatım duzene girmeye basladı. Tesadufen denk geldim Hilal hocaya ama iyi ki tanıdım ve bundan sonra hep Hilal hocayla calısmak istiyorum

Teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum

Z
Konum: Uzm. Dr. Hilal Seven Diğer

Hilal hanım. İşini sonuna kadar hakkıyla yapan bir doktor kendisi. Kpss sürecinde olsun diğer sorunlarım olsun. Hepsiyle cok ilgilendi anksiyetem kendisinin sayesinde geçti. Allah kendisinden bin kere razı olsun.