EMDR , SEMBOLİK TERAPİ, EVLİLİK VE AİLE TERAPİSİ, ÇEPS (çocuk ve ergen psikolojik sağlamlık), ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ, DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİ ve Projektif testler eğitimlerim var. Aynı zamanda sınav danışmanlığı da yapıyorum.
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stroop Test
Çözüm Odaklı Terapi
Ağaç Psikoloji Psk. Dan. Hilal Sevencan
Hilal Hanımi benim kafamdaki susmak bilmeyen kötü düşünceleri nasıl def edeceğimi öğretip ,yaşadığım sorunların ana sebebini bilse ya da anlamış olsa bile kendi farkındalığımla çözümleyebilmem için bana sabırla yol göstericilik yapıyor her seansımızda . Bir çok psikologa gidip hayal kırıklığına uğramış biri olarak Hilal Hanım ‘ı bulmak benim için müthiş bir şans oldu.
hn...s
Kendimi daha iyi ve rahat hissediyorum. Zihnimdeki karmaşa çözümleniyor
g....ç
Kendimi, isteklerimi, doğruyu arayış sürecimde verdiği eğitimler ile özfarkındalığımı fazlasıyla arttırdı. Geçerdiğim depresyon sürecini çok sağlıklı bir şekilde atlatmamı kendi üzerime gitmeden kendime özşefkat ile yaklaşmamı sağladı. Gerek naifliğiyle gerek her türlü insan grubunu anlayabilmesiyle benim için çok iyi bir tedavi süreci olmakta.
n....y
Hilal hanımla bir arkadaşım sayesinde tanıştık..2.dogumumdan sonra kızımın kardeş kıskançlığı başladı kardeşine ufak zararlar vermeye baslayinca endişelenip kendisinden yardım istedik.oyun terapisine basladik ve olumlu sonuçlar aldık.terapi sürecinde hiçbir sorun yaşamadık beklentimizi en iyi şekilde karşıladı iletişimimiz çok iyiydi aklımıza takılan her soruyu rahatlıkla sorup hızlı cevaplar aldık.hilal hanımı yardima ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
z....y
Hilal Hanımı doktor takvimi üzerinden arayarak ulaştım, terapi güven verdiği ve içim rahat bir şekilde anlatabildiğim için benim açımdan çok olumlu ilerliyor. Ayrıca farkındalığımın dinamik olmaya dönüşmesine yardımcı oluyor.
z....f
Hilal Hanımla tanıştığımda sorunumun bile farkında değildim ama kendisi ile yaptığımız seanslar sonucunda sorunlarımı anlamakla kalmayıp onlara çözüm yolları da bulmama yardımcı oldu.
e....ç
Samimi ,güler yüzlü ve hassasiyetlerime karşı özen gösteren bir hoca. Olumlu yaklaşımları ile sürecim güzel gidiyor .Elhamdülillah
Karşısındakiyle çok güzel empati kuran ve sizi her saniye dinleyen yapısıyla kendinizi çok rahat hissettiren, alanında uzman ve işine değer verdiği için samimi kişiliğini hissedebildiğiniz biridir Hilal Hanım. Herkese canı gönülden tavsiye ederim.
d.....
çok zor bir karar alıp gitmiştim ama Hilal Hanım sakinliğiyle, bilimsel açıklamalarıyla düşüncelerimi, davranışlarımı olumlu yönde değiştirdi. Siz izin vermeden sizi rahatsız edecek şekilde alanınıza girmiyor. Önce güven sağlıyor. Bence her bireyin terapi alması gerekiyor. Hilal hanım bu konuda gerçekten çok iyi bir Hoca.
öy...
Kendimi ciddi anlamda yorulmuş hissettiğim bir dönemde tavsiye üzerine başvurduğum Hilal hanımı, beni dikkatle dinleyişi, gerçekten anlamak istediği için merak edip sorduğu soruları, o sorular ile iç dünyama gittiğim bu süreç için tercih etmişim meğer. İyi ki etmişim bana karşı duruşu içinde ayrıca teşekkür ediyorum, net oluşu bana çok iyi geldi. Herkese canı gönülden tavsiye ederim.
Hilal Sevencan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Sevencan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Hilal Sevencan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Hilal Sevencan adresi nerede?Hilal Sevencan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyabey Caddesi Balgat Mahallesi 26/4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Sevencan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Sevencan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Sevencan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Sevencan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hilal Sevencan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Sevencan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Sevencan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Sevencan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Hilal Sevencan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Sevencan hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Sevencan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.