Uzmanlıklar;
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
fi...ü
Boşanma sürecimizde kızım için tavsiye ile bulduk Hilal hocayı ve iyi ki kendisini tanımışım diyorum. Kızım ve ben süreci onunla çok rahat ve sağlıklı atlatabildik, kendi sorunlarımla ilgilenmekten çocuğumu göremez duyamaz hale gelmiştim. Bu süreçte en büyük destekçimiz ve süreci kolaylaştıran kısım oldu oyun terapisi. Kızım terapilerle adım adım çiçek açarken ebeveyn danışmanlığı kısmı ile ben de anne olarak yanlışlarımı görebildim. Özellikle aile olarak zorlu süreçlerden geçenleriniz varsa kendiniz ve evladınız için bu desteği mutlaka alın. Teşekkür ederim Hilal hocam ilginiz, bilginiz ve sonsuz samimiyetiniz için..
m....a
12 yaşındaki oğlumun çok kaygılı olması, sosyal fobisini yenmesi ve özgüvenini arttırma isteğimizle kendisine tavsiye alarak başvurduk. Süreçten, oğlumuza olan yaklaşımından , uyguladığı tekniklerden ve bizimle sürekli iletişim halinde olmasından çok memnun kaldık. Öncesinde birkaç tane daha uzmana başvurmuş olmamıza rağmen özellikle iletişim noktasında oğlumuz sıkıntı yaşamış ve artık gitmek istemiyordu. Hilal hoca ile bu önyargıyı kırdı oğlumuz seanslara severek, iyileşme isteğiyle gidiyor ve çok güzel bir noktadayız. Bizce bu işin sırrı samimiyet ve ilişki. Bunu da Hilal hocada bulabilirsiniz,kısaca kalpten tavsiye ederiz.
z....k
Gerçekten işinde profesyonel biri, hilal hanım.okulda yaşadığı travma sonrası içine kapanan minigimi harika yaklaşımıyla,ilgisiyle içine düştüğü sıkıntıdan çıkmasını sağladı.kimseyle konuşmayan, okul lafına dahi tahammülü olmayan çocuğumun fobisini yenmesini sağladı.oglum terapi saatlerini iple çekiyordu Terapilerimiz biteli7-8ay olmasına rağmen hala hilal ablasını sevgiyle özlemle anar.tekrar sorunsuz bir şekilde okula başladık hemde severek büyük bir keyifle. Teşekkürler hilal hocam iyiki varsınız. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ze...
Hilal hanım Çok sıcak samimi ve güler yüzlü. Empati yeteneği de oldukça gelişmiş soyleyemediklerimizi duyma konusunda çok iyi bu yüzden kendimi daha rahat hissedip daha kolay acilmama vesile oldu. Oğlumla olan oyun terapisi kısmı ise harikaydı en son ayrılmak istemedi kardeşini de getirmek söyledi. Herşey için teşekkür ederiz emeğinize sağlık Hilal hanım.
be...
Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Hilal hocam şefkati sevgisi merhameti ilgisi ve alâkasıyla en zorlu sürecimiz de en büyük destekçimiz oldu. İşindeki tecrübesi ve başarısıyla bizleri yönlendirmesiyle karanlığımızı aydınlatan bir rehber oldu. Destekçimiz olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeğinizi zayi etmesin yolunuz açık olsun sizi çok seviyoruz....
Hilal Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Ünal, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Hilal Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Hilal Ünal adresi nerede?Hilal Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Etlik Caddesi, No: 191/10, Ahenk Apt. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hilal Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hilal Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.