Seanslarımda, Şema Terapi, Pozitif Psikoloji ve Minfulness Temelli Psikoterapi becerileri ile çalışıyorum. Gelişim ve dönüşüm adına bir takım ev ödevleri, izlenecek film-belgesel ve okuma çalışmalarımız oluyor.
Psikoterapinin kişinin kendisiyle buluşması ve tanışması olduğuna inanıyorum.
Görüşmek üzere...
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
a....b
Hilal hanım sosyal fobim, atelet duygum ve kendine güvenmeme problemimi aşmamı sağladı. Yaklaşımı farklı bir vizyon kattı. Hayatımdaki sorunlara karşı bakış açımı geliştirdi.
Ayrıca çalışma koçluğu konusunda da destek oldu. Kariyerimde ilerlemem ve kendime güvenmem konusunda çok büyük katkıları oldu.
Seanslarımız akıcı şekilde geçti. Seans sonunun geldiğini farketmedim bile.
Kendisi çok özverili bir terapist. İyi ki hilal hanıma denk gelmişim. Arkadaşlarıma seanslarımdan bahsediyorum ve kendisini çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum.
ö ...n
Hilal hanıma depresyonum nedeniyle ve biraz da kaygılı bir insanım o nedenle başvurdum. İstanbul’da yaşamadığım için Online seans yaptık. Başta verimli olup olmayacağına dair kaygılarım vardı ancak kendisi beni rahatlattı ve süreci çok güzel yönetti, seanslarımız verimli geçti. Uyguladığı teknikler bana iyi geldi. Beni, kendi kendime yeterli hale nasıl getiririz bununla çalıştık. Yani bana balık vermedi, balık tutmayı öğretti diyebilirim. Şimdi depresyonumla ve kaygılarımla nasıl baş edebileceğimi biliyorum. Hilal hanımla çalışmayı herkese öneririm.
a....
Kendisinden online destek aldım, bir arkadaşım vasıtasıyla görüştüm.Önce yüzyüze görüştüm, daha sonra online devam ettim.Ben sağlıkçıyım, pandemi sürecinde depresif zamanlarımız oldu.Bu dönemde kendisiyle görüşmelerim oldu.Çok etkili ve yararlı oldu, hayata bakış açımı değiştirdi.Daha pozitif oldum.O süreçte kovit geçirdim,yine çok destek oldu.Sürecin geçici olacağını ve bu süreç içerisinde aktif olarak çalıştığımızı anlattı.Uzun seanslarımız oldu,o süreçte bana çok iyi geldi.Beni rahatlattı, online bazı teknikler verdi.Onları kullandım ve çok memnun kaldım.Hala ara ara online üzerinden görüşmeler yapıyoruz.Tavsiye edeceğim bir uzman psikolog, yaklaşımı hem dostça hem ılımlı.Çok memnun kaldım.Sohbet ederken kendimi çok rahat hissederek ifade edebildim onunla konuşurken.
z.....
Kendisiyle seanslarımız çok verimli geçti.Daha önce bilgi sahibi olmadığım konularla ilgili daha farklı bakış açıları ve yeni bilgilerle aydınlandım.Kendimle ilgili farkındalığım arttı,yeni farkındalıklar kazandım.Bana iyi geldi, adımları atarken daha emin oldum.Daha teşvik edici oldu bu adımlar.Psikolojinin bilmediğim yönlerini daha derinlemesine öğrendim.Kendi duygularıma tercüman oldum.
b....
Hilal Hanıma gitmeden önce kendisini araştırmıştım. Akademik donanımı ve aldığı eğitimleri değerlendirince tecrübeli ve iyi bir uzman olduğuna inandım. Kaygı sorunum nedeniyle kendisine başvurdum. Seanslar çok verimli geçti. Evde yapmam için verdiği ödevleri de zevkle yaptım. Yaklaşık 4 ay kadar çalıştık ve sonunda kaygı sorunumu büyük ölçüde aştım. Kendisini herkese tavsiye ederim.
g...
Yurtdışında yaşıyorum. İnternet üzerinden Hilal Hanım’a ulaştım. Zaman zaman Türkiye’ye gitsem de global pandemi den dolayı görüşmelerimizi online yaptık. Depresyon problemim nedeniyle görüştük. Son dönemlerde hem sosyal olarak kapanmak hem de iş hayatı, çocuk, ev üçgeninde geçen süreç yorucu oldu. Bu süreçte eşimle ilişkilerimde de sorun yaşadım. Hilal Hanım pozitif enerjisi olan, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan birisi, ne hissettiğinizi anlayan birisi. Sizi çok iyi dinliyor ve anlıyor. Seanslarda çalışma şekli çok özgün, kullandığı teknikler çok farklı, konu hakkında derin bilgisi olduğuna çok kolay ikna etti beni ve bu süreci doğru yönetmemde çok yardımcı oldu. Kendimi daha iyi tanımama ve atmam gereken adımlar için çok motive ediciydi ve depresyondan çıkmama destek oldu. Çevreme de kendisini öneriyorum, güvenilir, uzman ve yenilikçi bir uzman.
k.....
Çok memnun kaldığım bir deneyimdi.Mindfulness eğitimleri aldım kendisinden, bu anlamda anı yaşamam,onu sorgulamam ve şuanki durumuma odaklanmam için çok büyük katkıları oldu kendisinin. Önceleri daha çok geçmişe yönelik kaygılarım vardı,niye bunu yaptım gibi.Ancak kendisiyle şuan yaptıklarıma ve çözüme yönelik bakmaya başladım, geçmişi geride bırakıp bugüne odaklandım ve geçmişteki sıkıntılarımdan biraz daha kurtuldum.
Hilal Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Usta, Psikoloji. Size Hilal Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Grup Terapisi, Transaksiyonel Analiz, Koçluk Hizmetleri, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Hilal Usta adresi nerede?Hilal Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortaklar Caddesi, Mevlüt Pehlivan Sk., 34000 Şişli/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Usta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Usta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hilal Usta hangi dilleri konuşuyor?Hilal Usta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hilal Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hilal Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Usta hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Usta tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu