Op. Dr.
Hilmi Berkant Tunç
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Mersin, Adana 2 adres
Güvenevler mah. Forum AVM karşısı 20. Cad Global Ekinci İş Merkezi Kat:8 no:12, Mersin
Mersin HBT Estetik Cerrahi Kliniği
Çınarlı Mah. Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi, D:No 9, 01120 Seyhan/Adana, Adana
Blefaroplasti
Genital Estetik
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Adana HBT Estetik Cerrahi Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Adana HBT Estetik Cerrahi Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
ce...a
Yaklaşık 10 gün önce kol ve karın germe ameliyatımı yaptı. Kesinlikle mükemmel bir doktor. Hastasının aklında tek soru işareti bırakmıyor ve sonuna kadar dinliyor çok teşekkür ediyorum..
İlk randevumda saç mezoterapisi yaptırdım dudak dolgusu ile devam edeceğim . Hocamız ve ekibine çok teşekkür ediyorum hiç bir tereddüt yaşamadım
dn...z
Endoskopik kaş kaldırma Ameliyat olmak istediğimi söyledim , çok güzel ilgilendi . Beni çok bilgilendirdi , kendisi de çok bilgili . Kendisini gönülden tavsiye ediyorum .
e....a
Yaptığı işin hakkını veren bir dr 1 yıldır botoks ve dudak dolgumu kendisine yaptırıyorum ve çok memnunum uzun süreli kaliteli ve kalıcılık harika herkese tavsiye ediyorum.
y.....
6 ay önce gogus ameliyati oldum çok memnun kaldim ilgi alaka bilgilendirme çok iyi çevremde herkese tavsiye ettim hergiden arkadaşımda memnun kaldi..tekrar tsk ederim Berkant bey e
Bir çok doktorla görüşme yaptım Berkant bey ilgili ve gerçekten doğru yönlendirme yapıyor mart ayında rinoplasti olacağım umuyorum güzel sonuçlar ile geçecek
e....a
Yaklaşık 1 ay önce Berkant hocaya burun ameliyatı oldum ve hayatımın şansını orda kullandım. kesinlikle çok rahat davranan samimi güler yüzlü ve profesyonel bir doktor. Ayrıca acı eşiği çok ama çok düşük olan bir insanım iğne dahi yaptıramayan biriyim. Ameliyatımdan bu yana hiçbir şekilde acı ağrı hissetmedim sadece morluklarım oldu o da 10 gün içinde geçti ve ameliyattan 1 hafta sonra işime geri dönebildim kesinlikle gözü kapalı güvendiğim tek hoca diyebilirim
bu...
Çok ilgili, çok güleryüzlü, çok samimi, çok dürüst, çok sıcakkanlı, çok hijyenik, çok işinde mükemmel çok güzel, çok iyi çalışanlara sahip. Saç Ekimi operasyonu sırasında ve post-op dönemde hiç sorun yaşamadım teşekkür ediyorum.
d.....
Saç ekimi yaptırdım.doğru adresi bulduğum için şanslı ve mutluyum.klinikteki çalışan arkadaşların hepsi güler yüzlü ve sıcak kanlılar.hepsine tek tek teşekkür ediyorum iyiki sizleri tanımışım.
Hasta
Muhtesem bir doktor yeni kepce ameliyati oldum ve danismak icin gittim icim cok rahatladi cok tesekkur ediyorum
Hilmi Berkant Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilmi Berkant Tunç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hilmi Berkant Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Blefaroplasti, Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Dolgu, Dudak Büyütme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Liposakşın, Meme Büyütme, Meme Küçültme.
Hilmi Berkant Tunç adresi nerede?Hilmi Berkant Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler mah. Forum AVM karşısı 20. Cad Global Ekinci İş Merkezi Kat:8 no:12 Mersin
- Çınarlı Mah. Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi, D:No 9, 01120 Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilmi Berkant Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilmi Berkant Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilmi Berkant Tunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilmi Berkant Tunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hilmi Berkant Tunç hangi dilleri konuşuyor?Hilmi Berkant Tunç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hilmi Berkant Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilmi Berkant Tunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hilmi Berkant Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 183 hasta / danışan, Hilmi Berkant Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra