Göz Hastalıkları Randevusu
Blefaroplasti
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Hilmi Çuhadaroğlu Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
p....y
Dr.Hilmi bey eşim in retina yırtığı ameliyatini gerçekleştirdi. Her ayrıntıyı bize en ince detayı ile anlattı. Ameliyat esnasında ve sonrasında saat fark etmeksizin kendisine ulaşabilmek en büyük şans. Retina yırtığı zor bir ameliyat. Ameliyat sonrası da zor bir süreçti. Doktorumuz sayesinde bu süreci atlattık. Rabbim razı olsun.
at...
Dr. Hilmi bey sayesinde ben ve ailemin gözleri emin ellerde, daha önce gittiğimiz doktor ve hastaneler ile hep yanlış tedavi uygulanmıştı. Hilmi beye muayene olduğumuz zaman gerek göz sağlığım konusunda, gerek göz numaralarım konusunda ayrıntılı bilgi sahibi oldum ve güvende hissettim. Dr. Hilmi Çuhadaroğlu tanıdığım en vizyon sahibi, özverili ve işinin ehli göz doktoru. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Dört ay önce , özel ....... göz hastanelerinden birine göz kontrolü için gittiğimizde Annemin göz tansiyonu olduğu gerekçesi ile her iki ayda bir muayene olması ve ömür boyu olmak üzere göz damlası kullanması gerektiği söylendi. Göz damlasını kullandığı süre içerisinde göz çevrelerinde kararma ve görsel olarak değişimler meydana gelmesi sonucunda daha önceden tanıyor olduğumuz ve göz sağlığı konusunda kesinlikle güvenebileceğimiz Op.Dr. Hilmi ÇUHADAROĞLU 'na muayene olduk. Kendisi bazı insanların kornea'larının kalın olabileceğini, göz tansiyonu teşhisi koyan özel hastanenin kornea testi yaptırıp yaptırmadığını sordu (kornea testi kesinlikle yapılmadı) bunun sonucunda göz tansiyonu ölçümünde kalın korneası bulunan insanların göz tansiyonlarının yüksek çıkabileceğini dile getirerek kornea kalınlıkları ölçümü ardından ve belirli periyotlarla daha sağlıklı veriler alabileceğimiz mavi ışık ile göz tansiyonu ölçümleri sonucu annemin göz tansiyonu'nun olmadığını ve bilinçsizce yanlış tedavi uygulandığını öğrenmiş olduk. Göz doktorumuz Hilmi beyin dile getirdiği önemli bir uyarı ise; Göz tansiyonu bulunan veya öyle olduğunu sanmakta olan insanların KORNEA KALINLIKLARI ÖLÇÜMÜ'nün yapılıp yapılmadığını bilmeleri gerektiği önemli bir nokta ! Doğru teşhis ve aydınlatıcı bilgileri ile yanlış tedavi uygulamasına son veren ayrıca hastalarını bilgilendirici üslubu ve kişiliği ile hayranlık uyandırıcı olan, Op.Dr. Hilmi ÇUHADAROĞLU'na büyük MİNNET DUYMAKLA birlikte teşekkür ediyoruz ve hastalarının gözlerine kendi gözü gibi bakan bir doktor arayışı içindeyseniz Op.Dr. Hilmi ÇUHADAROĞLU ile kesinlikle tanışmamışsınız demektir. Bir hasta olarak yaşadığımız yanlış tedaviye maruz kalmamanız adına, doktorunuzu seçerken sağlıklı bir fikire sahip olabilmeniz için bu durumu paylaşmak istedim.
i̇...l
Daha önce bir çok özel göz hastanesi ve göz doktoruna muayene olup , göz numaralarım ve göz sağlığım konusunda kocaman belirsizliklere sahip oldum ta ki Dr.Hilmi Çuhadaroğlu na muayene olana dek. Hilmi bey işini gerçekten profesyonel anlamda özenle yapan nadir göz doktorlarından biri, göz sağlığı konusunda Dr. Hilmi Çuhadaroğlunu kesinlikle tanıdıysanız gerçekten çok şanslısınız demektir. Hilmi beye, hastalarına gösterdiği özveriden ve sunduğu kusursuz göz sağlık ve tedavilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
f....ö
Sayın Hocama kızımın baş dönmesi sebebiyle başka bir doktor tavsiyesiyle gittik.ilk muayenede nedeni bulup tedavi etti.Yaklasik 2 senedir süren baş dönmesi geçti .İyi ki sizi tanıdık hocam Guleryuzunuz ,samimiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsıniz
ka...m
2014 yılında düzenli kontrolümüz esnasında göz sinirindeki bozulmadan dolayı yönlendirilmem sonrasında hipofiz adenomu tespit edildi. Sonrası ameliyat vs. ile çözüldü ve izleniyor. Hekim arayışında olanlara tavsiyem, göz numaralarınızı ölçüp uğurlayanlardan ziyade, detaya inen örneğin görme alanı testi yapılması gerektiğinde bunun nedenlerini kapsamlı olarak açıklayabilen hekimler tercih edin, ben bu kararımın hiçbir zararını görmedim
ha...n
bütün olumsuz konuşmalar ve bilgilere rağmen son bir umut diye girdim bu kapıdan içeri.
yürümemden,gülümsememe kadar herşeyim değişti tecrübeniz sayesinde.
%70 lere varan bir görme başarı oranı ile çıktım o kapıdan.
desteğiniz,tecrübeniz,güleryüzünüz,herşeyden önemlisi bana verdiğiniz umut ışığı ile görebildiğim güzellliklere sebep olduğunuz için sonsuz teşekkürler.
Hilmi Çuhadaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilmi Çuhadaroğlu, Göz Hastalıkları. Size Hilmi Çuhadaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti.
Hilmi Çuhadaroğlu adresi nerede?Hilmi Çuhadaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Cad.No:96/10 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilmi Çuhadaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilmi Çuhadaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilmi Çuhadaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilmi Çuhadaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Hilmi Çuhadaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Hilmi Çuhadaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hilmi Çuhadaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilmi Çuhadaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilmi Çuhadaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilmi Çuhadaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hilmi Çuhadaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları